Skip to article

Semne ca nu esti potrivita pentru cariera actuala

Semne ca nu esti potrivita pentru cariera actuala
Jobul este un aspect important al vietii. Este locul in care iti petreci o mare parte din zi si este sursa venitului tau lunar.

Daca esti fericita cu locul tau de munca, atunci probabil ca esti fericita si in timpul liber, deoarece te simti impinita. Daca nu-ti place job-ul actual insa, frustrarea si stresul iti afecteaza foarte mult viata personala.

Te tarasti spre munca in fiecare zi
Daca in fiecare zi mergi cu greata spre munca si astepti cu nerabdare programarea la dentist, sau speri sa fii bolnava in fiecare dimineata, inseamna ca ti-ai ales cariera gresita. Daca continui in acest fel, niciun aspect al vietii tale nu va fi placut.

Nu esti buna la munca
Unul dintre motivele pentru care oamenii isi iubesc munca este faptul ca sunt foarte buni in domeniul respectiv. Cand stii ca realizezi totul excelent, starea de spirit se imbunatateste semnificativ. In schimb, daca ce faci la job este de o calitate indoielnica, nu ai cum sa fii multumita.

Urasti sa vorbesti despre jobul tau
Cand mergi la o petrecere sau intalnire, ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa vorbesti despre job. Daca eviti de fiecare data acest subiect, ai parte de un semn clar ca trebuie sa te reorientezi spre alt loc de munca.

Te plangi mereu de serviciu
Daca te plangi prietenilor si familiei constant de problemele de la munca si chiar de rutina de acolo, gandeste-te ca este momentul sa iti schimbi cariera. Daca totusi nu te deranjeaza ceea ce faci si problemele sunt legate de colegi sau superiori, cauta-ti un alt loc de munca in acelasi domeniu.

Ajungi tarziu si pleci devreme
Daca lipsa motivatiei se manifesta prin intarzieri si plecari inaintea finalului de program, asta inseamna ca nu-ti place deloc ceea ce faci. De obicei, cand intervin probleme legate de bani sau post, lipsa de motivare nu se manifesta prin scurtarea programului de lucru.

Petreci prea multi timp pe Facebook
La munca, daca tot ceea ce faci se rezuma la Facebook, YM sau jocuri cu gradinarit pe site-uri obscure, ori esti sef ori iti urasti complet jobul.

Nu simti provocare
Unii oameni devin foarte demotivati cand realizeaza ca jobul lor nu implica provocari si este monoton. Chiar daca reusesc cu greu sa-si faca aparitia la munca in fiecare zi, performantele lor sunt la minim. Cand intri intr-o astfel de stare, gandeste-te la o schimbare rapida de cariera.

Cauti metode sa stai ocupata
Reteta dezastrului este completa atunci cand ai face orice tip de munca de pe lumea asta in locul jobului tau. Daca ai ajuns in acest stadiu, nu mai ai ce cauta in domeniul actual de lucru.

Autor: Radu G.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un