Skip to article

Top 10 masini potrivite pentru femei

Top 10 masini potrivite pentru femei
Femeile au cerintele lor speciale cand vine vorba de alegerea masinii perfecte: sa permita o vizibilitate buna si sa fie usor de condus.

Siguranta in masina condusa, spatiul si locurile pentru ceilalti membri ai familiei sunt si ele printre criteriile pe care le au femeile cand isi aleg masina personala.

Cele 10 modele de masini se adapteaza unor stiluri diferite de viata si includ intocmai dorintele femeilor cand vine vorba de gasirea masinii ideale:

Top 10 masini potrivite pentru femei


Ford Focus a fost lider in vanzari in Statele Unite si Canada. Este o masina fabricata in Europa, inalta, ofera o pozitie buna pentru condus si este spatioasa in interior. Aceasta ofera economii semnificative de combustibil fara a compromite manevrabilitatea si precizia.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Honda Civic este o masina pe care o vezi peste tot deoarece consuma putin, este usor de condus si functioneaza perfect ca un ceas elvetian. Fara dubii aceasta este optiunea cea mai confortabila si practica pentru dorintele feminine.

Top 10 masini potrivite pentru femei

Honda Fit este optiunea perfecta pentru femeile de cariera care doresc sa se strecoare in trafic cu o masina de dimensiuni mici. Consumul redus( 1,5%), siguranta, pretul rezonabil si reputatia brand-ului Honda, fac din modelul Fit o masina irezistibila.

Top 10 masini potrivite pentru femei

Mazda 3 este o combinatie intre stil, practicabilitate si pasiune pentru condus in varianta feminina. Consuma putin si are un portbagaj incapator.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Mazda MX-5 Miata este un model mai exclusivist pentru o tanara fara familie care are un stil de viata foarte activ, este disponibila si in varianta decapotabila iar rotile fac senzatie.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Mercedes Benz E Class- ai muncit din greu si acum o ai! Este masina ideala pentru persoane care au nevoie de spatiu si de siguranta cand calatoresc cu familia. In acelasi timp modelul este destul de mic cat sa intre in parcarile din oras si sa se strecoare in trafic, este modelul care te rasfata.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Nissan Sentra este masina care declara ca femeile sunt mult mai practice decat barbatii, ca stiu sa aprecieze esteticul dar si sa se simta bine in trafic.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Subaru Forester este la limita intre un Suv si o masina normala, cu aceasta exceptie el face toate lucrurile perfect. Pe drum normal ofera siguranta iar pe drumuri accidentate ofera stabilitatea unor masini de teren de exceptie. Japonezii au imbunatatit tinuta de drum, permitand soferului o mai buna manevrabilitate a masinii in conditii extreme.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Toyota Camry. Exista un motiv pentru care aceasta masina a fost cel mai vandut model multi ani la rand in Statele Unite. Este spatioasa, linistita si confortabila. Sunt disponibile mai multe modele cum ar fi cel sport sau cel elegant.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Volkswagen Jetta aduce exactitatea masinilor germane pe drumurile romanesti. Partea frontala cu grila cromata a radiatorului este cea mai notabila caracteristica de design. Fata reflecta nevoia de independenta, de sportivitate si de eleganta.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: