Skip to article

Top 10 masini potrivite pentru femei

Top 10 masini potrivite pentru femei
Femeile au cerintele lor speciale cand vine vorba de alegerea masinii perfecte: sa permita o vizibilitate buna si sa fie usor de condus.

Siguranta in masina condusa, spatiul si locurile pentru ceilalti membri ai familiei sunt si ele printre criteriile pe care le au femeile cand isi aleg masina personala.

Cele 10 modele de masini se adapteaza unor stiluri diferite de viata si includ intocmai dorintele femeilor cand vine vorba de gasirea masinii ideale:

Top 10 masini potrivite pentru femei


Ford Focus a fost lider in vanzari in Statele Unite si Canada. Este o masina fabricata in Europa, inalta, ofera o pozitie buna pentru condus si este spatioasa in interior. Aceasta ofera economii semnificative de combustibil fara a compromite manevrabilitatea si precizia.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Honda Civic este o masina pe care o vezi peste tot deoarece consuma putin, este usor de condus si functioneaza perfect ca un ceas elvetian. Fara dubii aceasta este optiunea cea mai confortabila si practica pentru dorintele feminine.

Top 10 masini potrivite pentru femei

Honda Fit este optiunea perfecta pentru femeile de cariera care doresc sa se strecoare in trafic cu o masina de dimensiuni mici. Consumul redus( 1,5%), siguranta, pretul rezonabil si reputatia brand-ului Honda, fac din modelul Fit o masina irezistibila.

Top 10 masini potrivite pentru femei

Mazda 3 este o combinatie intre stil, practicabilitate si pasiune pentru condus in varianta feminina. Consuma putin si are un portbagaj incapator.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Mazda MX-5 Miata este un model mai exclusivist pentru o tanara fara familie care are un stil de viata foarte activ, este disponibila si in varianta decapotabila iar rotile fac senzatie.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Mercedes Benz E Class- ai muncit din greu si acum o ai! Este masina ideala pentru persoane care au nevoie de spatiu si de siguranta cand calatoresc cu familia. In acelasi timp modelul este destul de mic cat sa intre in parcarile din oras si sa se strecoare in trafic, este modelul care te rasfata.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Nissan Sentra este masina care declara ca femeile sunt mult mai practice decat barbatii, ca stiu sa aprecieze esteticul dar si sa se simta bine in trafic.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Subaru Forester este la limita intre un Suv si o masina normala, cu aceasta exceptie el face toate lucrurile perfect. Pe drum normal ofera siguranta iar pe drumuri accidentate ofera stabilitatea unor masini de teren de exceptie. Japonezii au imbunatatit tinuta de drum, permitand soferului o mai buna manevrabilitate a masinii in conditii extreme.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Toyota Camry. Exista un motiv pentru care aceasta masina a fost cel mai vandut model multi ani la rand in Statele Unite. Este spatioasa, linistita si confortabila. Sunt disponibile mai multe modele cum ar fi cel sport sau cel elegant.

Top 10 masini potrivite pentru femei


Volkswagen Jetta aduce exactitatea masinilor germane pe drumurile romanesti. Partea frontala cu grila cromata a radiatorului este cea mai notabila caracteristica de design. Fata reflecta nevoia de independenta, de sportivitate si de eleganta.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul