Skip to article

Valoarea timpului petrecut la serviciu

Valoarea timpului petrecut la serviciu
Acum 10 ani, exista o singura regula in ceea ce priveste timpul petrecut la serviciu: daca vroiai sa avansezi, trebuia sa vii devreme si sa stai pana tarziu!

In zilele noastre, comunicarea wireless, diviziile in toate colturile lumii si teleconferintele au schimbat felul in care muncim.

Mai are importanta timpul petrecut la serviciu , in compania colegilor? Da, insa din motive noi si complexe. Iata cateva sfaturi ce se refera la cand si cum sa apari la job!

Fa-ti un program transparent

Daca muncesti de acasa o parte din timp, programul ar trebui sa-ti fie totusi fix. Spune-i managerului unde te va gasi la cutare ora si pune-ti orarul pe usa biroului. Ideea principala este sa nu intrebe nimeni: "Stii cumva pe unde umbla Maria?"

Profita de ocazii

Daca intr-o dupa-amiaza nu ai treaba si ai vrea sa te intalnesti cu o prietena, fa-o! Dar si inversa este valabila: daca intr-o seara nu ai nimic planificat decat o cina cu pisica, in fata televizorului, atunci stai la birou pana la 6:45 si impresioneaza-ti seful. Nu strica sa castigi niste puncte bonus!

Fii accesibila in spatiul virtual

Cand nu te afli fizic la birou in timpul programului, fii totusi vizibila pe IM, trimite e-mail-uri dis-de-dimineata si seara tarziu. Investeste in tehnologii care te ajuta sa fii mereu aproape.

Comporta-te profesionist

Cand esti la birou sau te intalnesti cu un client fata in fata, adopta atitudinea si vestimentatia business. La fel, chiar si cand lucrezi de acasa, nu te lasa atrasa prea mult in conversatii informale. Nu da televizorul la maxim cand vorbesti cu seful la telefon!

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un