Skip to article

Ce documente iti sunt necesare pentru un credit pe firma, fara garantii?

Una dintre condițiile esențiale pentru dezvoltarea afacerii tale este găsirea soluțiilor potrivite de finanțare. Fie că vorbim despre finanțarea firmelor mici, aflate la început – sau cele care își doresc să se dezvolte sau despre finanțarea unei companii medii sau mari, există, cu siguranță, soluții adaptate prin care acestea să găsească banii de care au nevoie pentru a face pasul următor.

De multe ori, aceste soluții vin din zona bancară – iar pentru o afacere aflată la început, un credit pe firmă, fără garanții, ar putea fi soluția optimă.

Creditul EaSI fără garanții, soluția Patria Bank pentru afacerile mici

Creditul EaSI de la Patria Bank a fost conceput finanțarea microîntreprinderilor din România care au maxim 9 angajați, între 1 și 15 ani de activitate și maxim 2 milioane euro cifră de afaceri pe an. Creditul poate fi folosit atât pentru finanțarea activității curente, cât și pentru achiziția de bunuri sau diverse investiții imobiliare sau pentru achitarea restanțelor la bugetul de stat.

Prin creditul EaSI fără garanții de la Patria Bank poți obține până la 115.000 de lei, ce vor fi rambursați în rate egale, personalizate. Pentru accesarea acestui credit nu ai nevoie de avans, iar comisionul de rambursare este zero pe toată durata creditului.

Cu creditul EaSI fără garanții beneficiezi de condiții flexibile: rambursarea creditului poate fi planificată în funcție de sezonalitatea afacerii tale, iar limita de credit este stabilită luându-se în considerare toate veniturile.

De ce documente ai nevoie pentru a obține creditul EaSI fără garanții?

Această facilitate de creditare beneficiază de o garanție europeană gratuită, ce acoperă 80% din valoarea creditului, iar Patria Bank nu solicită garanții suplimentare pentru diferența de 20%. Așadar, afacerea ta nu trebuie să vină cu garanții reale.

Pentru a obține acest credit vei avea nevoie în primul rând de documentele de înființare ale firmei și de cele financiare. Consultanții Patria pot solicita, de asemenea, și alte documente, așa cum sunt diverse contracte și autorizații ale companiei. Întregul proces a fost conceput pentru a simplifica la maxim procedura de acordare: antreprenorii sunt ocupați cu business-urile lor, creditul EaSI fiind conceput pentru a-i susține printr-o procedură de acordare simplă și clară.

Dacă ai nevoie de un plus de informații în legătură cu creditele Patria Bank pentru finanțarea unor firme mici, contactează-ne! Consultanții noștri sunt prietenoși și îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a simplifica întregul proces de creditare, dar și pentru a alege varianta cea mai potrivită companiei tale.

Vei putea alege creditul care se potrivește cel mai bine business-ului tău, fie că este vorba despre creditul EaSI fără garanții sau despre creditul pentru investiții Patria Micro, prin care poți obține o finanțare mai mare, de până la 200.000 de euro, pentru care sunt acceptate numeroase tipuri de garanții.

Articole recomandate

Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista
Elite Business Women te invata cum sa atragi finantare - Un hotel in valoare de 10 milioane de EURO, construit prin Ajutor de Stat Elite Business Women te invata cum sa atragi finantare - Un hotel in valoare de 10 milioane de EURO, construit prin Ajutor de Stat
Elite Business Women, un club dedicat femeilor antreprenor din țară și din străinătate, prezintă o analiză cu privire la sursele de finanțare pe care antreprenorii le au la dispoziție. Conform Roxanei Mircea, consultant în atragerea de fonduri UE