Skip to article

Comunica inedit cu tine si cu ceilalti, nu spune doar cuvinte

Comunica inedit cu tine si cu ceilalti, nu spune doar cuvinte
Auzim adesea cuvinte precum "dezvoltare personala", "training", "coaching", insa in majoritatea cazurilor nu le acordam importanta. Daca am reusi totusi sa ne detasam putin de cotidian, de tot ceea ce inseamna stres zilnic, am reusi sa realizam faptul ca intre noi insine si reusita, intre noi si ceilalti si chiar in ceea ce ne priveste strict ca indivizi este necesara doar constientizarea.

Pentru ca fiecare sa isi gaseasca inspiratia este nevoie de introspectie, pentru a comunica intr-un mod eficient este nevoie de o perioada de invatare, iar tot ceea ce tine de dezvoltare personala inseamna sa parcurgi toate aceste procese. Cum ar putea fi indeplinite toate aceste obiective? Cum am putea sa comunicam mai usor atat cu noi cat si cu ceilalti, nu doar sa exprimam cuvinte, dar sa o facem intr-un mod inedit si cu totul si cu totul unic si eficient? Raspunsul vine de la Points of You™ care ofera, sub forma unui joc, un instrument pentru dezvoltare personala si de afaceri denumit The Coaching Game.

De ce este eficient de fiecare data The Coaching Game? Pentru ca acest joc, prin stimuli lui, acceseaza simultan ambele emisfere cerebrale, atingand astfel subconstientul fiecaruia din noi, acolo unde regasim motivatia, blocajul, inspiratia, frica si iubirea, reusind sa depaseasca ping-pongul de raspunsuri si intrebari, standarde si formalitati rationale sau logice.

Un veritabil joc de constientizare a vietii, The Coaching Game poate ajuta pe oricine sa obtina puncte de vedere noi, diferite, puncte de abordare a problemelor si situatiilor intalnite zilnic atat in viata personala cat si profesionala. "Think outside the box" - cum ar spune americanul; desi pare mai greu de facut decat de zis, cu ajutorul acestui joc comunicarea devine mai facila si in acelasi timp profunda, el creand starile si spatiile necesare de reflectie interioara, ajutandu-ne sa ne eliberam mintea de gandurile negative si devine un ajutor cu o abordarea diferita si considerabil mai eficienta a provocarilor de care avem parte zilnic.

Comunica inedit cu tine si cu ceilalti, nu spune doar cuvinte


Este foarte bine cunoscut faptul ca orice persoana invata mult mai usor din joaca si jocuri. Intr-o masura mai mica sau mai mare in fiecare dintre noi exista acel homo ludens care abia asteapta sa revina la suprafata. O tehnica vizuala non-invaziva oferita prin acest joc, parte a unui proces ce tine de neurostiinta, The Coaching Game pune la dispozitia oricui regasirea de sine, aflarea solutiilor si din nou regasirea resurselor pentru a putea continua si persevera, fie singur, fie asistat.

Din ce este format jocul The Coaching Game? Din 65 de carduri cu imagine de impact, purtand fiecare 65 de teme diferite de viata, o diagrama gen "table de joc" cu cele mai importante procese de explorat din viata fiecaruia - "Relatiile mele" "Ce castig si ce pierd daca aleg?" "O situatie de-a lungul timpului trecut, prezent si viitor" "Sunt treaz si constient?". Aceste elemente satu alaturi de o carte cu povesti zen, folclor international, motivationale si de inspiratie, pentru mai multe perspective, mai multe puncte de vedere, si un carnet in care ne putem nota observatiile in timp ce ne jucam; toate sunt imbricate inr-un ambalaj din bumbac, de altfel toate componentele fiind bio.

Comunica inedit cu tine si cu ceilalti, nu spune doar cuvinte


Ca si orice alt joc, are propriile reguli si propriii pasi, care in cele din urma duc la atat de mult dorita dezvoltare personala ce ajuta in toate aspectele vietii, fie ele de natura personala sau profesionala. Prima regula a jocului este sa se ia o pauza - asta inseamna sa renuntam pe perioada jocului la zgomotele exteriorului nostru, tocmai pentru a ne da posibilitatea sa stam cu noi si sa ne ascultam pe noi. Urmeaza sa ne spunem, sa ne comunicam tot ceea ce nu am avut posibilitate sau ocazie sa ne comunicam, tot ceea ce am vazut dar am omis sa constientizam si sa simtim. Dintre toate aceste aspecte, unul va avea desigur prim-planul. Pe acesta ne vom concentra, acesta va fi observat indeaproape, pentru ca ulterior sa se treaca la fiecare alt aspect in parte. In cele din urma intervine si pasul ce implica actiunea. Dupa ce s-a luat o pauza, dupa ce s-a comunicat si s-a pus accent pe ceea ce era important, se cunoaste directia de urmat si actiunea de intreprins.

Vazut ca un simplu joc dar oferind o sansa reala celor ce vor sa evolueze, The Coaching Game este o alegere potrivita pentru orice persoana, orice varsta sau pregatire, orice persoana interesata de dezvoltare personala dar si pentru diversi specialisti in relatii interumane sau organizatii.

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista