Skip to article

Reguli de adaptare la locul de munca

Reguli de adaptare la locul de munca
Felicitari, tocmai ai fost acceptat la primul tau job! Acum ca ai depasit acest hop, afla ca provocarea abia de acum incepe. Fiindca nu conteaza doar sa iti gasesti un loc de munca, ci si reusesti sa il pastrezi, eventual mult timp de acum incolo. Iata cateva reguli de adaptare la job!

1. Nu te panica

In primul si in primul rand, trage aer adanc in piept, numara pana la 10... si calmeaza-te: este firesc sa ai emotii in prima zi de munca (si nu doar atunci) si sa iti ia un pic de timp pana sa te obisnuiesti cu noua ta situatie, cu oamenii noi etc.

In primele saptamani de job, vei fi bombardat cu o multime de informatii, de la cele banale (unde se afla baia si de unde te poti servi cu o cana fierbinte de cafea) la cele de care ai neaparata nevoie pentru a-ti duce la indeplinire taskurile. Nu te astepta sa le retii pe toate din prima - in schimb, pune intrebari peste intrebari, chit ca ti-e jena ca i-ai putea stresa pe cei din jurul tau.

Citeste in continuare pe studentie.ro!

Sursa articol: Studentie.ro

Articole recomandate

Relatiile amoroase la job, o idee nu tocmai rea? Relatiile amoroase la job, o idee nu tocmai rea?
Studiile de specialitate au relevat ca o persoana din cinci a avut un relatie de dragoste la serviciu, iar un cuplu din zece s-a format la locul de munca. Nici nu e de mirare: petrecem intre 8 si 9 ore zilnic la serviciu si impartim momente bune si rele.Cu toate acestea, in principiu, nu suntem
Cum sa mananci sanatos la job Cum sa mananci sanatos la job
La serviciu poti petrece, de regula, cea mai mare parte a zilei, astfel ca este foarte important sa te alimentezi corect, sa eviti alimentele procesate, cu multe grasimi, sare sau zahar. Alege fructe si legume proaspete, iaurturi si cereale integrale.Mancatul compulsivChiar daca iti ofera energie,