TOP. Cele mai cautate cursuri de dezvoltare personala si profesionala in 2022

TOP. Cele mai cautate cursuri de dezvoltare personala si profesionala in 2022
  calendar_month       web risco.ro  
Societatea este in continua schimbare, piata muncii sufera transformari din ce in ce mai radicale, iar lumea in care traim astazi ne solicita emotional mai mult ca niciodata. Astfel, ajungem sa resimtim nevoia de un restart. Reconversia profesionala este cea mai buna solutie atunci cand simti ca ai intrat intr-o etapa de plafonare, iar profesia si jobul actual nu isi mai ofera nicio perspectiva de evolutie. Totodata, dezvoltarea personala nu mai deloc un moft, ci reprezinta o investitie eficienta, necesara si productiva.

Reset in viata personala si profesionala

In ultimii ani, cursurile de formare profesionala si cele de dezvoltare personala au devenit din ce in ce mai accesate si in Romania. Romanii au inceput sa inteleaga faptul ca trebuie sa invete sa se adapteze noilor conditii si evolutiei tehnologiei, dar au constientizat si nevoia de a investi in propria persoana pentru a-si pastra un echilibru emotional.

In plan profesional, noile tendinte de pe piata muncii, ii determina pe romani sa acceseze cursuri care au legatura cu zona tehnologiei si informatiei. Astfel domeniile IT&Software, design, marketing digital, management institutional, business, sales sau PPC Marketing, sunt cele mai cautate. Avantajele insusirii de cunostinte teoretice si practice in aceste domenii sunt numeroase: salarii atractive, program flexibil la un job viitor, proiecte inedite, acces la tehnologie de ultima generatie si oportunitati de evolutie profesionala.

In ceea ce priveste sfera personala, variantele pentru ca fiecare dintre noi sa iesim din zona de confort si sa devenim cea mai buna varianta a noastra sunt nenumarate: de la articole de dezvoltare personala, la carti cu biografii ale unor personalitati marcante, la cursuri disponibile atat online cat si fata in fata. Printre cele mai accesate cursuri in prezent sunt cele pe comunicare sau gestionare a emotiilor, imbunatatirea relatiilor profesionale si personale, managementul stresului, public speaking, gestionarea timpului, autocunoastere sau limbi straine. Pe langa dezvoltarea anumitor abilitati, aceste cursuri au si avantajul de a-i ajuta pe participanti sa se cunoasca mai bine si sa isi depaseasca anumite blocaje. Workshop-urile faciliteaza contactul cu alte persoane, dezvoltarea tolerantei si cresterea productivitatii.

Nevoia de a pastra un echilibru intre sfera profesionala si cea personala ii determina pe tot mai multi romani, indiferent de varsta sau gen, sa parcurga procese de transformare.Citeste continuarea pe risco.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cure de slabire
  • person

    "insemnari personale privind cele mai bune exercitii fitness."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right