Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post

Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
04 Iun 2021, 12:00
  update
Actualizat
03 Iun 2021, ora: 23:59
     
Un nou job a aparut in Romania, in Cluj. Reprezentantii unei firme cu capital italian au observat ca angajatii au devenit foarte retrasi si antisociabili in perioada pandemiei, cand au fost nevoiti sa lucreze la distanta. 

Pentru a veni in sprijinul angajatilor, compania italiana a creat un nou job: o persoana care sa ii faca pe salariati mai fericiti. În acest sens, echipa FSP Global Group, o companie italiană care îşi desfăşoară activitatea la Cluj, urmează să fie completată cu un Chief Happiness Officer (CHO), iar noul angajat o să fie responsabil cu fericirea colegilor săi.

"Acum, când în sfârşit se vede luminiţa de la capătul tunelului, trebuie să ne adaptăm unui nou program de lucru, hibrid: work from home va fi cel mai probabil alternat cu lucrul (de) la birou. După o perioadă atât de îndelungată în care oamenii au lucrat din confortul propriei locuinţe, acum este necesar să se (re)adapteze noii realităţi, să (re)devină parte a echipei, să (re)descopere sentimentul de apartenenţă la o organizaţie. Iar aceste modificări este nevoie să le aducă satisfacţii profesionale şi personale, să îi facă fericiţi, e opinia şefilor companiei.

"Fiecare acţiune pe care o întreprindem referitor la relaţia unei persoane cu organizaţia noastră trebuie redefinită pentru a asigura un mediu de lucru plin de satisfacţii. Recrutarea, integrarea în echipă, planificarea carierei, managementul performanţei, implicarea şi recunoaşterea meritelor, toate aceste domenii pot beneficia enorm de pe urma unei abordări organizaţionale orientate spre fericirea angajaţilor, a spus Antonio Patane, fondator FSP Global Group.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Un alt mod de a vedea problema...
  • person

    "nu va luati dupa aparente.."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere