Skip to article

Workshop-urile verii la Creative Business Management

Workshop-urile verii la Creative Business Management
Creste-ti performantele profesionale printr-o sesiune intensiva de traininguri de vara. In perioada iunie-iulie Creative Business Management vine cu oferte light pentru cei care vor sa treaca vara cu folos: 4 zile de cursuri intensive care te vor ajuta sa comunici eficient si sa fii mai motivat la locul de munca.

Alege unul din cele doua programe de workshop-uri : "Boost your communication skills" si "Empower your business" si beneficiezi de 32 de ore training cu numai 450 de lei. Singura conditie: inscrie-te pana pe 31 mai, pentru prima sesiune, sau pana pe 8 iunie, daca esti interesat de cea de-a doua sesiune.

Ce vei afla in cadrul celor 4 zile de training? Sa comunici, sa cresti profesional, sa obtii performante, sa ai o alta perspectiva a business-ului.

workshop


Alege trainingurile care ti se potrivesc cel mai bine si vei beneficia de experienta lectorilor Creative. Vei invata de la ei cum sa iti depasesti limitele profesionale si cum poti folosi echipa din care faci parte ca motor pentru succesul in cariera.

"BOOST YOUR COMMUNICATION SKILLS" - SUMMER WORKSHOP
12- 15 iunie


ZIUA 1 - STRATEGII CREATIVE DE PROMOVARE
ZIUA 2 - PR DIGITAL
ZIUA 3 - MARKETING ONLINE
ZIUA 5 - CORPORATE EVENT PLANNING


"EMPOWER YOU BUSINESS" - SUMMER WORKSHOP
26-29 iunie 2014


ZIUA 1 - MARKETING EMOTIONAL
ZIUA 2 - CUSTOMER SERVICE
ZIUA 3 - POWERFUL BUSINESS PROTOCOL
ZIUA 4 - BUSINESS BRANDING


OFERTA VERII :
Participa la unul dintre workshopurile de patru zile si vei putea beneficia de patru cursuri intr-unul singur.
Inscrie-te pana pe 31 mai la workshop-ul "BOOST YOUR COMMUNICATION SKILLS" si beneficiezi de o reducere de 25%. Costul unui curs de patru zile este de 600 de lei.
Inscrie-te pana pe 8 iunie la workshop-ul "EMPOWER YOU BUSINESS" si beneficiezi de o reducere de 25%. Costul unui curs de patru zile este de 600 de lei.

UNDE si CAND SE TIN CURSURILE?
Ambele sesiuni se desfasoara in Bucuresti, la sala de curs a agentiei Creative Business Management din Splaiul Unirii nr. 6, in intervalul orar 10:00-17:00 in fiecare din cele 4 zile alocate unei sesiuni. Astfel:

Sesiunea "Boost your communication skills"
12- 15 iunie - in intervalul 10:00-17:00, in fiecare zi.

Sesiunea "Empower your business"
26-29 iunie 2014 - in intervalul 10:00-17:00, in fiecare zi.


CINE SUNT OAMENII DE LA CARE VEI AFLA LUCRURI NOI?

BIANCA PREDA - Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare.

Te vei intalni cu Bianca la modulele
- Strategii creative de promovare
- PR digital
- Corporate event planning
- Marketing emotional

IONUT CONDRUZ - Ionut are o experienta de peste 6 ani atat in Marketing, cat si in Management. In prezent este consultant in management si marketing pentru companii si, in acelasi timp, sustine sesiuni de cursuri in cadrul Creative Business Management, in calitate de Trainer. Ofera consultanta in comunicare online, in crearea de strategii de promovare si in implementarea de metode de fidelizare a clientilor

Te vei intalni cu Ionut la modulul
- Marketing online

MARIUS STAMATE - Experienta sa in implementarea politicilor de crestere a IMM si activitatea sa in cadrul numeroaselor proiecte transnationale il fac pe Marius unul dintre cei mai buni cunoscatori ai protocolului corporatist. In calitate de expert in comunicare organizationala a condus proiecte de crestere a performantei economice a firmelor romanesti de peste 10 ani. In prezent, Marius este Consilier Superior in cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Te vei intalni cu Marius la modulul
- Powerful business protocol

MONICA MINESCU - Monica este absolvanta a facultatii de Sociologie si Psihologie si trainer cu o experienta de 8 ani in livrarea de traininguri de customer service. Pana in 2010 a lucrat ca trainer la Vodafone Romania, unde a livrat trainingurile de marketing, customer service, managementul riscului si recupererea creantelor. In prezent, Monica activeaza ca trainer in cadrul Creative Business Management.

Te vei intalni cu Monica la modulul
- Customer Service

CUM MA INSCRIU?
Pentru inscriere, va invitam sa solicitati fisa de participare, la adresa de mail: ruxandra@cbmanagement.ro. Pe baza fisei de inscriere, va fi emisa o factura proforma aferenta cursului, ce va fi transmisa pe adresa dumneavoastra de email. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, fie prin transfer bancar, fie numerar, la sediul agentiei Creative Business Management, mai sus mentionat.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 031.428.24.44, sau prin email la: ruxandra@cbmanagement.ro.

Persoana de contact:
Ruxandra Simion- Coordonator Training

Alte articole despre
traininguri de varaworkshop

Articole recomandate

Femei in IT - 5 motive sa urmezi o cariera digitala Femei in IT - 5 motive sa urmezi o cariera digitala
Știai că unul dintre primii programatori din lume a fost o femeie? Numele ei era Ada Lovelace, o matematiciană britanică din secolul 19 care a fost prima dintre oamenii de știință care a identificat potențialul de aplicabilitate a capacităților
Ce criterii trebuie sa aiba parintii in vedere atunci cand aleg o clinica stomatologica Ce criterii trebuie sa aiba parintii in vedere atunci cand aleg o clinica stomatologica
Pentru copii, facem orice! Aceasta este deviza pe care o urmeaza parintii cand vine vorba despre cresterea copiilor lor. Ca urmare a experientei propriilor copii vizavi de serviciile stomatologice, Ane Mary Popescu a fondat clinicile stomatologice KopfZeit in urma cu 8 ani, alaturi de sotul sau,
Solicitarea de fonduri europene! Primii pasi pentru consolidarea afacerii tale Solicitarea de fonduri europene! Primii pasi pentru consolidarea afacerii tale
Vrei sa devii antreprenor, sa iti dezvolti afacerea pe care o ai sau sa investesti intr-un ONG si nu ai bani? Poti apela la fondurile nerambursabile. Desi pare de cele mai multe ori un drum dificil, accesarea fondurilor europene este accesibila (cu putin efort) oricarei persoane. Tipuri de fonduri
Afla totul despre videochat din cel mai nou blog al domeniului! Afla totul despre videochat din cel mai nou blog al domeniului!
Romancele sunt frumoase, inteligente si intotdeauna au stiut sa isi foloseasca calitatile pentru a ajunge la inima barbatilor. Tocmai de aceea, nu este de mirare ca una dintre cele mai profitabile activitati ale prezentului in tara noastra este videochatul. Mai mult decat atat, Romania este printre
Guvernul va introduce sistemul de munca flexibila "Kurzarbeit" Guvernul va introduce sistemul de munca flexibila "Kurzarbeit"
Ludovic Orban, premierul Romaniei, a declarat ca Guvernul vrea sa introduca si in Romania sistemul de munca flexibilă „Kurzarbeit“. Aceasta masura vine ca un ajutor pentru companii si angajati.  „Dacă unei companii i s-a redus vânzarea cu un anumit