5 moduri ingenioase in care poti folosi ramele de tablou pentru un decor inedit

5 moduri ingenioase in care poti folosi ramele de tablou pentru un decor inedit
  calendar_month   update 23 Oct 2013, ora: 16:01   photo_camera5 moduri ingenioase in care poti folosi ramele de tablou    
Te-ai gandit vreodata sa folosesti ramele foto sau pe cele de tablouri in alt scop decat cel pentru care au fost create?

Uita de fotografii sau postere! Iata 5 idei smart in care te poti folosi de rame de orice dimensiune pentru a-ti orna casa intr-un mod inedit:

Carti inramate

97656.jpg

Vrei un mod inedit de a aranja cartile? Fa cateva mici rafturi pe care sa le incadrezi cu rame de tablou. Astfel, odata scoase din raftul bibliotecii clasice, cartile tale vor arata ca o mica opera de arta ... inramata.

Esarfe inramate

97658.jpg

Unele esarfe sunt adevarate minuni colorate si nu ai altceva de facut decat sa le ... inramezi. E chiar mai chic decat sa le porti, ce zici?


Fara sticla

97657.jpg

Foloseste o rama simpla, fara sticla, pentru a inrama diverse obiecte. De exemplu poti sa creezi ... un peisaj 3 D, cu copaci. Foloseste cateva ramurele si cateva sarmulite si tabloul e gata. Sau, cu ajutorul unor sarmulite dispuse orizontal, poti face un tablou inedit din felicitari.

97655.jpg


Inrameaza mileurile bunicii

97654.jpg

Desi poate parea ciudat, efectul obtinut din inramarea unor mileuri de la bunica este unul destul de interesant. Foloseste rame negre si un fond negru pentru a scoate in evidenta modelul mileurilor. Intr-un dormitor imaculat, efectul obtinut va fi de nota 10.

Zid inramat

66219.jpg

Daca ai in casa un simplu zid, o rama alba, goala este perfecta pentru decor.

Tu ce idei mai ai?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right