Arta contemporana romaneasca-investitie sigura pe timp de criza

Arta contemporana romaneasca-investitie sigura pe timp de criza
  calendar_month        
Galeria de arta online AtelierMix.ro a vandut lucrari de 1500 de euro la numai 2 luni de la deschidere.


Bucuresti, 13 octombrie 2010: La circa 2 luni de la lansare, galeria online de arta AtelierMix.ro a vandut deja 5 lucrari, evaluate la 1500 EUR, din portofoliile a trei artisti contemporani: Alexandru Lupse, Amalia Dulhan si Cosmin Cordos.

Lansata la sfarsitul lui iulie 2010, galeria online si-a propus sa indrepte un public cat mai larg catre consumul de arta, mizand pe faptul ca un obiect de arta autentic, cu un pret accesibil, este de preferat unui obiect de decor de serie, atat din punct de vedere al incarcaturii emotionale cat si a randamentului financiar in timp.

Printre artistii ale caror tablouri sunt expuse in galeria online AtelierMix.ro se numara: Amalia Dulhan, Alexandru Lupse, Marius Burhan, Ruxandra Raileanu, Cosmin Cordos, Dorotheea Hirjoi, Daniel Tufis, Nectaria Radus, Filomela Bucur si, incepand cu 15 octombrie, li se vor alatura stefan Grigoras si Irina Neacsu.

51122.jpg

"Asa cum ne-am propus, clientii galeriei provin din medii diferite- top managementul romanesc, medicina dar si romani stabiliti in SUA, lucru care demonstreaza barierele daramate de mediul online. Ceea ce au in comun acesti clienti este aprecierea pentru arta contemporana romaneasca si artistii care o reprezinta. Noi nu am facut decat sa facilitam accesul la aceste lucrari fara niciun fel de restrictii legate de timp sau spatiu," declara Floriana Ionescu, fondator AtelierMix.ro.

Vizibilitatea pe care o galerie online o ofera artistilor o concureaza semnificativ pe cea oferita de spatiile de expunere traditionale, potrivit Florianei Ionescu. Astfel, la numai doua luni de la lansare, galeria de arta online AtelierMix.ro are deja circa 800 de vizitatori unici pe luna.

Pentru perioada urmatoare, galeria de arta online AtelierMix.ro isi propune lansarea altor concepte inovatoare, precum cel de vernisaj online - unic in tara. Prin acesta, se urmareste promovarea mai intensa a vernisajelor si a artistilor care expun si eliminarea factorilor restrictivi: program de vizita, spatiu inchiriat.


Despre AtelierMix:

AtelierMix.ro este o galerie online de arta, dedicata exclusiv artistilor romani cu viziune proprie, mod de exprimare autentic si capabili de a crea arta cu potential de patrimoniu.

Scopul proiectului este sa obtina vizibilitate nationala si internationala pentru artistii romani si sa promoveze accesul unui public cat mai larg la achizitiile de obiecte de arta autentice.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

are cineva leac pentru tristete
  • person

    "traieste dupa propriile reguli,nu lasa altii sa traiasca pentru tine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right