Skip to article

Bagheta din polistiren pentru tavan este un profil decorativ care face minuni

Bagheta din polistiren pentru tavan este un profil decorativ care face minuni
În domeniul amenajărilor interioare, bagheta din polistiren pentru tavan este cunoscută sub denumirea de cornișă. Acesta este cel mai popular profil decorativ și este folosit pentru a acoperi spațiul dintre perete și tavan. Prima definiție din dicționar pentru cuvântul baghetă este cea de nuielușă vrăjită cu care, în basme, se fac minuni. Legătura dintre cele doua este evidentă: ambele fac minuni.

Bagheta din polistiren pentru tavan orchestrează amenajarea dorită

NMC România oferă posibilitatea clienților să își aleagă bagheta din polistiren dorită dintr-o multitudine de modele. De asemenea, în oferta noastră găsiți si baghete pentru tavan din polimer dur șau poliuretan. Suntem conștienți de faptul că alegerile cele mai bune se fac atunci când există o multitudine de modele. Pentru noi este important ca atunci când un client ni se adresează să nu existe constrângeri în alegerea finală a produsului dorit. Anii de experiență ne-au învățat că este important să oferim idei unice pentru casă. De la clasic la modern, de la auster sau confortabil, fiecare baghetă decorativă, din polistiren, îndeplinește două calități esențiale: calitate și stil. Pot fi folosite cu rezultate desăvârșite în living, în bucătărie, în baie ori în dormitor. Însă baghetele din polistiren, polimer dur sau poliuretan nu sunt utilizate doar în spații rezidențiale. Sunt folosite la scară largă și în amenajările restaurantelor, birourilor, hotelurilor sau showroo-urilor.

Faptul că baghetele decorative pentru tavan sunt folosite cu precădere în amenajările cu arhitectură clasică sau în casele de provincie, oferă clientului posibilitatea să înțeleagă o pagină importantă de istorie. O atmosferă unică întâlnită într-o amenjare Ludovic XV, în stilul Victorian sau în Renascentismul Italian poate fi obținută în anul 2020 dacă deții informația corectă. Baghetele decorative nu sunt folosite doar pentru a acoperi micile imperfecțiuni care apar între tavan și perete. Este vorba și de arta de a decora.

Dacă Constanin Brâncuși a inventat “forma perfectă”, iar Mies Van der Rohe a proclamat că “less is more”, anii ’80 au reluat utilizarea anumitor elemente decorative clasice. Este bine că s-a întâmplat astfel și merită să profităm din plin de această revenire.

De ce să alegi bagheta din polistiren de la NMC România

Pe piața profilelor decorative există sute de modele de baghete decorative pentru tavan din polistiren, polimer dur sau poliuretan. Astfel, este bine să îți faci “temele” înainte de a decide de unde cumperi. Să citești, să compari, să te informezi.

În plus, există site-ul NMC Romania unde poți găsi informația corectă și poți lua o decizie având toate datele de care ai nevoie. Atunci când este gândit un plan de amenajare interioară fiecare client pleacă la drum cu gândul că vrea să transforme spațiul în care urmează să investească în propriul spațiu de locuit. Și asta trebuie să se întâmple în funcție de gustul fiecăruia și de stilul dorit.

Nu este puțin lucru să ai peste 70 de ani de experiență în domeniu! Spiritul inovator este cel care face ca produsele noastre să fie autentice și să aibă o calitate intrinsecă.

Legătura acestor profile decorative cu mediul înconjurător

Există și este reală atunci când energia necesară producerii profilelor decorative provine din propriul parc fotovoltaic. Atunci când deșeurile sunt reciclate în proportie de 100%. Atunci când ai circuite de apă optimizate pentru un consum cât mai mic. Atunci când ești certificat ISO 14001 – care este standardul internațional pentru managementul sistemelor de mediu.

Articole recomandate

Cum alegi apartamentul potrivit pentru inchiriere Cum alegi apartamentul potrivit pentru inchiriere
Daca esti la inceput de drum sau incepi studiile in alt oras, ori poate trebuie sa petreci mai mult timp in alta localitate in interes de serviciu, nu ai intotdeauna posibilitatea de a cumpara un apartament. Asa ca inchirierea unei locuinte este primul pas pe care trebuie sa il faci. In plus,
Cum arata vila de lux detinuta de Alex Bodi in Pipera. Cati bani cere pe ea! Cum arata vila de lux detinuta de Alex Bodi in Pipera. Cati bani cere pe ea!
Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, detine o vila de lux in Pipera, pe care a scos-o la vanzare. De asemenea, Bodi are o vila in Medias si o casa in Monte Carlo, pe care ar fi platit doua milioane de euro.  Pe vila din Pipera, Alex Bodi cere 795.000 de euro. Este construita in stil
Starea de bine cand muncesti de acasa: florile aduc optimism Starea de bine cand muncesti de acasa: florile aduc optimism
Dupa mai bine de jumatate de an de pandemie, nevoia de a lucra intr-un spatiu aerisit, confortabil, este mai mare decat oricand. Studiile arata ca florile si plantele verzi aduc nu doar o gura de oxigen, ci si o stare de bine. Asa ca, daca si tu lucrezi de acasa, nu ar strica sa investesti in
Cum amenajezi o bucatarie in stil modern Cum amenajezi o bucatarie in stil modern
Bucataria este locul in care petreci mult timp in compania celor dragi sau chiar singura, daca esti pasionata de gatit si iti place sa incerci mereu lucruri noi la acest capitol. Indiferent ca ai un spatiu de dining in acelasi spatiu sau nu, bucataria este atat un spatiu de lucru, cat si un loc in
Cuptorul gastronomic, inima bucatariei profesionale Cuptorul gastronomic, inima bucatariei profesionale
Alegerea primului cuptor profesional poate parea o sarcina dificila, mai ales in conditiile in care oferta disponibila pe piata este destul de vasta. In cele ce urmeaza iti vom prezenta criteriile pe care sa le urmaresti atunci cand vrei sa achizitionezi un cuptor gastronomic si avantajele unui