Skip to article

Cum sa amenajezi un magazin modern cu rafturi metalice

Cum sa amenajezi un magazin modern cu rafturi metalice
Trendurile în domeniul design-ului interior se schimbă de la an la an. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne amenajăm locuințele, magazinele sau birourile în fiecare an, odată cu schimbarea modei. Dar odată la ceva timp este bine să ne uităm în jur, să cercetăm aceste trenduri și să alegem să redecorăm într-un stil modern. Mai ales atunci când afacerea noastră se bazează pe primirea clienților la locație, locație care are un impact puternic vizual asupra clienților.

Aceste trenduri se schimbă, tocmai pentru că se schimbă opiniile consumatorilor. Stilul lor de viață, interesele, modul în care vor să își petreacă timpul liber – acestea sunt doar câteva dintre aspectele importante care influențează design-ul interior.

Atunci când ne dorim să avem clienți fericiți, care să revină cu plăcere în magazinul nostru și care să se simtă îndemnați să cheltuie bani, trebuie să le oferim un mediu plăcut care să vorbească pe limba lor.

Trendurile anului 2021 în materie de design interior

Trendurile de design interior în magazine ale anului 2021 au apărut în urma contextului cel puțin diferit în care ne aflăm cu toții.

Clienții au început să fie și mai fermi în cerințe și preferințe. Este puțin mai greu să ajungi la ei cu un magazin fizic, mai ales că acum există o mulțime de opțiuni online cu care își pot face cumpărăturile – de orice fel ar fi acestea. De aceea este foarte important, mult mai mult decât până acum, în ce mod îți amenajezi magazinul sau spațiul în care vinzi produse.

În primul rând, magazinul tău trebuie să spună o poveste. O poveste creată special pentru clienții dintr-o anumită zonă demografică. Poți crea această poveste prin ordinea în care așezi rafturile cu produse dinspre intrare spre ieșire, creând o călătorie completă, care să îl forțeze subtil pe cumpărător să treacă prin toate produsele. Iar atunci când produsele sunt bine aranjate într-un singur loc, acesta va simți experiența de ”piață”, ”brutărie”, ”măcelărie” și așa mai departe.

Dacă adaugi în aceste raioane și aparatură interactivă care să îi facă cumpărăturile mai plăcute, precum un feliator de pâine, atunci ai și mai multe șanse să îi cucerești. Iar atunci când organizezi raioane sau chiar oferte de produse cu un anumit specific clienții vor fi și mai încântați de magazinul tău, deoarece îi ajuți să își dezvolte orizonturile culinare și nu numai și către alte culturi.

Pe lângă povestea design-ului și ofertele tematice este foarte important să ai multă lumină naturală, iar spațiile dintre rafturi să fie suficient de mari. Aceste două elemente înclină balanța către design-ul minimalist, atât de celebru acum, fără a te forța să reduci din produsele afișate.

Magazinele aerisite, în care cumpărătorul nu se simte de parcă o sa cadă rafturile pe el, sunt la mult mai mare căutare decât tipicele magazine de cartier aglomerate, în care nu pot trece două persoane una lângă alta pe același raion.

De ce sunt importante rafturile metalice

Raftul metalic joacă un rol important în orice magazin ai avea. Fie că vorbim de o farmacie, plafar, magazinul dintr-o benzinărie, aprozar, supermarket etc. – ai nevoie de un mod de a aranja produsele la raft! Iar modul în care aranjezi produsele la raft te ajută să creezi acea poveste pentru client.

Cu ajutorul unor rafturi metalice ieftine poți să îți amenajezi foarte ușor și eficient magazinul. Acestea ajută la ghidarea clienților prin magazin, la gestionarea ușoară a mărfii și la expunerea tuturor produselor într-o manieră aranjată.

Iar un magazin aranjat, cu mobilier nou și rezistent va fi de zeci de ori mai atrăgător pentru clienți. Toată lumea preferă să își facă cumpărăturile într-un loc modern, care să îi atragă. Oricât de calitative ar fi produsele și oricât de competitive ar fi prețurile, dacă magazinul nu arată atractiv, clienții îl vor evita pentru că nu se vor simți în largul lor trecându-i pragul.

Cu rafturi metalice ieftine și de calitate poți să faci diferența în afacerea ta. Ai curaj să faci un pas înaintea competiției și amenajează-ți magazinul într-un stil modern. Ieși din tiparele monotoniei! Vei vedea în cel mai scurt timp cum volumul de clienți va crește semnificativ datorită alegerii tale!

Articole recomandate

Cabina de dus - solutia ideala pentru orice baie Cabina de dus - solutia ideala pentru orice baie
Indiferent cat de limitat sau generos e spatiul din baie, o cabina de dus este alegerea ideala pentru a crea o solutie functionala si estetica. In apartamentele de bloc, mai ales, unde baile nu sunt foarte mari, instalarea unei cabine de dus este alegerea naturala, pentru a nu aglomera incaperea.
Din ce tip de ceasca este bine sa bei cafeaua. Este un criteriu extrem de important Din ce tip de ceasca este bine sa bei cafeaua. Este un criteriu extrem de important
Cafeaua este una dintre cele mai iubite bauturi in intreaga lume. Fiecare tara are o cultura in ceea ce priveste servirea cafelei. Multi dintre romani nu tin insa cont de vreun ritual in ceea ce priveste cafeaua, insa specialistii si numeroase studii au aratat ca un rol foarte important asupra
De ce este lumina atat de importanta in viata oamenilor De ce este lumina atat de importanta in viata oamenilor
Ritmul nostru circadian este in mare masura controlat de soare, pe Pamant existand dintotdeauna perioade de lumina si intuneric. Oamenii au evoluat nu doar iubind lumina, ci avand nevoie de ea. Vederea noastra este mai buna cand avem lumina in jur, iar acuitatea vizuala scade la intuneric.
Aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi cuptorul de bucatarie Aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi cuptorul de bucatarie
Cuptorul este un element nelipsit în bucătărie încă din cele mai vechi timpuri, când acesta reprezenta doar o construcție improvizată din cărămizi. Astăzi, cuptorul este mult mai mult decât atât - aspectul este cu totul diferit
Cele mai indragite flori de vara. Afla unde le gasesti si cum poti sa le comanzi Cele mai indragite flori de vara. Afla unde le gasesti si cum poti sa le comanzi
Fiecare femeie are nevoie cel puțin o dată de un buchet de flori pentru a trece peste o supărare sau pentru a-i face ziua mai bună. Poate fi o zi specială sau poate vrei să o impresionezi, florile vor fi tot timpul un motiv de bucurie. A oferi flori a fost și va