Design interior: clasic modern

Design interior: clasic modern
  calendar_month        
Negrul clasic si albul ne ofera o fundatie puternica pentro o casatorie fericita intre designul vintage si cel modern.

Esti proprietara unei case pe stil vechi? Adu o casa traditionala in secolul 21. Poti oferi un aer sofisticat casei tale fara a fi nevoita sa renunti la plafonul inalt sau ornamentele de calciu specifice.

Opusii se atrag

Creeaza un contrast intre peretii albi si biblioteca neagra de stejar, care se va intinde pe toata inaltimea camerei. Canapeaua sau fotoliile tapisate in catifea, brodate, si covorul pe stil vechi completeaza intregul aspect al camerei.

Recreeaza lookul combinand mobilier vintage si contemporan, cu o paleta colorifica pe masura.

Iata cateva trucuri:

Alege o schema de culori calda si retinuta pentru a incadra piesele moderne in abientul traditional.
Ai incredere in instinctele tale si alege lucruri pe care le iubesti, chiar daca sunt complet diferite.
Combina negrul cu alb - tamplaria in stil japonez de culoare neagra, si modelele de calciu pe peretii albi. Negrul ofera camerei un look sofisticat si scoate mobilierul in evidenta.Ambientul intim si totusi stylish este rezultatul suprapunerii culorilor calde si texturilor contrastante pentru a spori bogatia si personalitatea incaperii. Un fotoliu Art-Deco de piele maro, cu aspect vintage, poate deveni piesa centrala a unei astfel de incaperi. Nu te teme sa il asezi in aceeasi incapere cu un fotoliu cu design geometric, de culoare alba si picioare metalice din anii '50 - se vor evidentia unul pe celalalt.

Coloritul camerei se poate regasi intr-un tablou cu rame albe, la fel ca peretii, si o pictura in nuante de negru, galben, maro si oranj.

Secretul succesului acestui decor se regaseste in juxtapunere - o canapea tapisata in catifea contrasteaza placut cu o masa de fier forjat si sticla.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce te voi iubi mereu
  • person

    "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right