Foto: cum arata cele mai frumoase case de pe plaja ale vedetelor

Foto: cum arata cele mai frumoase case de pe plaja ale vedetelor
  calendar_month        
Autor: Laura Galan

Pandite de paparazzi la orice pas, vedetele ar fi in stare sa se ascunda chiar si in gaura de sarpe pentru a se bucura de cateva clipe de liniste si relaxare.

Cum gaura de sarpe nu este tocmai cel mai confortabil loc din lume, celebritatile de peste Ocean isi cumpara case pe cele mai frumoase si exclusiviste plaje. Nu se uita la bani cand vine vorba despre propriul colt de Rai, astfel ca proprietatile lor ajung sa valoreze sume colosale.


Fara nicio intentie de a-ti face in ciuda, ne-am gandit sa-ti aratam care sunt cele mai frumoase case de pe plaja ale vedetelor. Poate stilul lor te inspira si pe tine sa-ti ridici o casa de vacanta. Una peste alta, in care dintre aceste locuri paradisiace ti-ar place sa-ti petreci vacanta de vara?76251.jpg


1. Giorgio Armani
Celebrul designer Giorgio Armani detine o superba casa pe plaja din Antigua, in estul Marii Caraibelor. Acolo obisnuieste el sa evadeze atunci cand simte nevoia de relaxare. Casa a fost amenajata astfel incat sa imbine cu succes sederea in interiorul casei, dar si in exterior. Asa cum era de asteptat, Armani a dezvaluit doar o mica parte din universul sau, ceea ce se vede in poza, dar noi stim ca dincolo de aceasta terasa se intinde o plaja privata, piscine si gradini tropicale.

Cum isi descrie Giorgio Armani casa de vacanta: eleganta si simpla.76252.jpg


2. Ralph Lauren
Un alt designer celebru, Ralph Lauren, si-a cumparat o casa de vacanta pe plaja din statiunea Round Hill, situata in apropiere de Montego Bay, Jamaica. El a marturisit ca senzatia pe care o are atunci cand se relexeaza la piscina este ca cea pe care o simte atunci cand se afla pe un vas de croaziera.

Cum isi descrie Ralph Lauren casa de vacanta: un loc paradisiac.76250.jpg


3. Leonardo DiCaprio
Uneori, costurile de intretinere pentru o casa de vacanta pe plaja pot fi mult prea mari, chiar si pentru un star de la Hollywood. Leonardo DiCaprio stie cel mai bine acest lucru. Actorul detine o casa de vacanta impresionanta pe plaja in Malibu, dar vara aceasta este dispus sa o inchirieze unor persoane cu dare de mana.

Pentru modica suma de 75.000 de dolari pe luna, poti sta si tu in casa lui Leo DiCaprio. Nu are decat 7 dormitoare, 6 bai, plaja privata, casa pentru oaspeti, un lounge si multe alte facilitati.51320.jpg


4. Gloria Estefan
Gloria si Emilio Estefan detin o casa de vacanta pe o plaja din Miami. Amenajata cu foarte mult bun gust, casa lor este un mic colt paradisiac, din care nu lipseste absolut nimic. Sotii Estefan detin si un hotel in apropiere.76249.jpg


5. Charlize Theron
Actrita Charlize Theron detine o casa de vacanta in La Costa Beach. Desi castiga bani frumosi din meseria ei, Charlize nu face fata intretinerii acestei proprietati, motiv pentru care in 2011 a scos-o la vanzare. Deocamdata, nimeni nu s-a aratat dispus sa plateasca 7,5 milioane de dolari pentru a locui in casa celebrei actrite.

76248.jpg


6. Jim Carrey
Jim Carrey si-a construit o adevarata fortareata in Malibu. Casa lui de vacanta se afla pe malul marii si este ferita de ochii curiosilor. De curand, actorul si-a scos casa la vanzare. In 2002 a cumparat-o cu 9,75 de milioane de dolari, iar acum o instraineaza pentru 13,95 de milioane de dolari.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

IEPURASUL CU REDUCERI
  • person

    "be natural!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right