O baie moderna: sfaturi si idei de la GQS German Quality pentru un design rafinat

O baie moderna: sfaturi si idei de la GQS German Quality pentru un design rafinat
  calendar_month   update 30 Sep 2022, ora: 15:24   photo_camerawww.germanquality.ro    
Un proiect menit să urmeze amenajarea unei băi moderne cu stil și eleganță începe cu alegerea obiectelor sanitare, fie că este vorba de o renovare sau de amenajarea unei băi noi. De exemplu, indiferent de dimensiunea încăperii, lavoarul este destinat să devină atracția principală și să se îmbine armonios cu finisajele vasului WC, al cabinei de duș sau al bideului. Prin urmare, alegerea pe care o faci necesită o atenție deosebită, pentru a obține un ansamblu omogen de obiecte sanitare cu un design neconvențional, care să îți permită să oferi standarde înalte de confort fiecărui membru al familiei.

Design modern de baie: lavoare pe blat

Una dintre cele mai în vogă soluții de amenajare a băii care conturează un aspect unic și rafinat este lavoarul pe blat. Acest tip de lavoar se potrivește perfect în băi de orice dimensiune și poate fi combinat cu o bază de lavoar sau cu un blat simplu. Datorită diverselor forme și finisaje disponibile, lavoarul pe blat pare să fi fost conceput cu scopul de a da o notă de rafinament în plus băilor în stil modern.

Destinat să iasă în evidență, acesta trebuie să aibă linii rafinate și un aspect cu adevărat exclusivist. Poți alege lavoarele pe blat incluse în diversele colecții propuse de GQS German Quality - acestea vin în întâmpinarea oricăror nevoi ale clienților, fiind disponibile într-o varietate de dimensiuni, finisaje și stiluri.

Baza de susținere poate fi un blat simplu, potrivit mai ales pentru cei care doresc să obțină o amenajare modernă a băii în stil minimalist, sau un elegant corp de baie modern suspendat cu sertare, ideal pentru cei care caută un grad ridicat de funcționalitate.Fluminia Sexy-Black - GQS German Quality

Obiecte sanitare perfecte pentru băi în stil modern

După alegerea lavoarului, atenția trebuie să se îndrepte către obiectele sanitare: vasul WC și bideul trebuie să transmită confort, simplitate și design minimalist într-o baie în stil modern. Modelele suspendate vor adăuga farmec acestei încăperi dedicate îngrijirii și relaxării, datorită stilului lor rafinat. Poți alege, de exemplu, un bideu și un vas WC suspendat de la GQS German Quality, din colecțiile brandurilor de prestigiu disponibile.

Colecția Inspira, din gama Roca, caracterizată în principal prin simplitatea ei, este ideală pentru locuințe proprii și spații semi-publice, asigurând o estetică avangardistă și un nivel crescut de rafinament. Oferă trei linii de design și multiple combinații, astfel încât, indiferent de stilul abordat, să se poată identifica soluția care să permită crearea spațiului ideal pentru camera de baie.Roca Inspira Square - GQS German Quality

Cabine de duș în stil modern

O cabină de duș modernă dispune de rame cromate și sticlă transparentă securizată, cu grosimea potrivită pentru a garanta siguranță maximă. Simplitatea acestor două materiale sporește senzația de aerisire în designul modern al băii. Alegerea unor produse care au fost supuse unui tratament specific îți permite întotdeauna să ai o cabină de duș elegantă și care previne în același timp formarea inestetică a calcarului.Ravak Matrix MSDPS - GQS German Quality

Pe lângă faptul că o baie trebuie să fie frumoasă, trebuie să-ți ofere și confort. De aceea, fiecare colecție disponibilă pe germanquality.ro a fost concepută pentru a îmbina perfect caracterul practic cu cel estetic.


Recomandari