Skip to article

Pas cu pas: Crearea unui raft elegant pentru sticlele de vin

Pas cu pas: Crearea unui raft elegant pentru sticlele de vin Raf pentru vin
Creati un raft elegant pentru sticlele de vin si dati valoare bucatariei dumneavoastra...

Materiale necesare:

- Dremel 4000 cu mandrina de slefuire si banda de slefuire 407
- Dremel TRIO si freza de taiere multifunctionala TR 563
- Masa de proiect Dremel
- Sistem de prindere pe masa de lucru
- Lemn pentru raftul sticlelor de vin
- Pene de lemn x 8
- Adeziv
- Smirghel
- Raft metalic pentru sustinerea paharelor de vin
- Coltare
- Surubelnita
- Suruburi de 25 mm
- Lant metalic pentru suspendarea raftului de vin si fixarea pe tavan
- Carlige autofiletante x 8 (4 pentru raft, 4 pentru prinderea de tavan)
- Dibluri perete/tavan

Gradul de dificultate: patru stele

Pasul 1

Intai, taiati lemnul la lungimea corespunzatoare (in cazul nostru, 50 cm x 2 frontal si posterior, 25 cm x 2 laturi) cu Dremel TRIO si freza de taiere multifunctionala (TR563) pentru a crea un cadru din patru lungimi de lemn.

Pasul 2

Pe lungimea bucatii de lemn care va deveni partea frontala a raftului pentru sticlele de vin, marcati locurile de taiat unde se vor aseza sticlele. Apoi, decupati jumatatile de cerc pe care se va aseza fiecare sticla de vin cu Dremel 4000 cu mandrina de slefuire si banda de slefuire 407.

Pasul 3

Cumparati pene de lemn si taiati-le in douasprezece parti egale (doua pentru fiecare sticla) de 22 de cm cu Dremel TRIO si freza de taiere multifunctionala (TR563). poi, luati doua lungimi din scandura taiata pentru partea frontala si posterioara si masurati-le in douasprezece puncte unde trebuie sa fie pozitionate penele.

Pasul 4

Apoi, folosind Dremel TRIO cu freza de caneluri (TR654), efectuati in lemn caneluri pentru pene. Apoi, decupati orice margini neregulate prin folosirea Dremel TRIO cu benzile de slefuire TR407. Fixati penele prin folosirea unui adeziv (care se usuca instant) in locul folosirii unui adeziv pentru lemn, care are nevoie de 24 de ore pentru a se usca.

Pasul 5

Apoi, pozitionati lungimile de lemn ramase pe fiecare parte a cadrului. Efectuati orificiile pilot pentru atasarea coltarelor de metal, apoi insurubati suruburile de 25 de mm si finalizati cadrul de lemn prin folosirea Dremel TRIO si a frezei de taiere multifunctionala (TR563).

Pasul 6

Folosind surubelnita Dremel sau o surubelnita normala, insurubati raftul metalic pe partea exterioara a lemnului, pentru suspendarea paharelor.

Pasul 7

Introduceti carligele autofiletante in colturile din partea superioara a cadrului de lemn. Apoi, atasati lantul de metal la cele patru colturi ale raftului pentru sticlele de vin pentru a-l suspenda. Pentru a prinde raftul de tavan, masurati locatia carligelor, efectuati patru orificii in tavan, introduceti diblurile si insurubati cele patru carlige autofiletante. Apoi, atasati lanturile de metal la carligele autofiletante de pe tavan.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un