TOP 10 cele mai cumparate piese de mobilier. Ce vor romanii sa aiba neaparat in casele lor

TOP 10 cele mai cumparate piese de mobilier. Ce vor romanii sa aiba neaparat in casele lor
  calendar_month        
O locuinta nu reprezinta doar o serie de incaperi cu un acoperis deasupra, ci este definita prin design interior, mobilier ales cu grija si, evident, functionalitate.

In privinta preferintelor de achizitie ale obiectelor de mobilier, romanii nu se diferentiaza de ceilalti europeni. Astfel, cifrele de vanzari raportate de marile centre comerciale si magazine de mobila ne arata care sunt cele mai cautate piese de mobilier si ce cumpara oamenii atunci cand intra intr-un magazin.

Locul 10: Mobilierul de gradina

Mobilierul de gradina este obligatoriu pentru orice persoana care detine langa casa cativa metri patrati de spatiu verde. Prin mobilierul de gradina poti impusca doi iepuri dintr-un foc: transformi spatiul verde intr-un loc primitor si adaugi un mare plus de confort pentru timpul pe care il petreci la soare, cu familia sau cu prietenii care te viziteaza.

Locul 9: Masuta de cafea

Desi nu este un obiect de mobilier cu o maxima utilitate, masuta de cafea este foarte cautata de proprietarii de case. Ea ofera livingului un aspect foarte placut si se dovedeste a fi, totusi, foarte utila dimineata, la... cafea.

Locul 8: Comoda

Pastrarea hainelor in mod corespunzator, fara sa le sifonezi prea tare si fara sa ocupi foarte mult spatiu este imposibila fara cateva sertare. Insa o comoda poate gazdui aproape orice, de la haine, la jucarii pentru copii, reviste si medicamente.

Locul 7: Dulapul

O casa fara un dulap este o casa in care domneste haosul. Dulapul reprezinta una dintre piesele de maxima utilitate ale fiecarei locuinte.

Locul 6: Bibloteca

Biblioteca este una dintre piesele centrale din aproape fiecare living, insa nu are doar un rol strans legat de depozitarea cartilor si obiectelor decorative, ci reprezinta un element-cheie al design-ului de interior, dupa cum vedem la elvila.ro "> elvila.ro" target="_blank" rel="noreferrer noopener">>elvila.ro" target="_blank" rel="noopener noreferrer">elvila.ro "> elvila.ro .

Locul 5: Fotoliul

Fotoliul nu este la fel de versatil ca o canapea, insa a fost si ramane una dintre cele mai indragite piese de mobilier peste tot in lume.

Locul 4: Masa si scaunele

Nu exista casa fara masa. Indiferent daca vorbim despre masa de bucatarie sau despre cea din living, un astfel de obiect de mobilier are o utilitate maxima, insa oamenii tind sa ignore (pe nedrept!) aspectele care tin de design-ul produsului.

Locul 3: Biroul

Biroul este locul unde multi dintre noi petrecem ore intregi in fiecare zi pentru a lucra. Birourile sunt alese in functie de doua caracteristici esentiale: functionalitate si design.

Locul 2: Patul

Patul reprezinta una dintre cele mai importante piese de mobilier din casa. Din moment ce petrecem cel putin o treime din viata in pat, acesta trebuie sa fie incapator si foarte confortabil.

Locul 1: Canapeaua

Canapeaua este cea mai versatila piesa de mobilier din casa ta, trebuie sa fie foarte confortabila, iar design-ul ei ofera personalitate intregii incaperi in care este amplasata.

Foto: Creative Commons

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Vrei sa fii vedeta? Poarta-te ca o vedeta!
  • person

    "cea din urma libertate este aceea de a-ti alege singur atitudinea!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right