Skip to article

Trucuri estetice pentru locuinta: pernele de decor

Trucuri estetice pentru locuinta: pernele de decor
Amenajarile interioare pot fi realizate astazi apeland la tot felul de articole de decor, a caror importanta nu era atat de accentuat subliniate in anii apusi. Vestea buna este ca un simplu articol decorativ poate schimba complet aspectul interior, insa desigur ca baza nu poate fi pusa in orice. Un loc insemnat il ocupa astazi in acest sens pernele decorative si sunt preferate pentru modul in care schimba aerul incaperii in care sunt asezate.

O serie de aspecte vor ajuta pe cei interesati sa faca alegerea potrivita in acest sens, iar Decodepot iese in intampinare cu perne de decor intr-o gama inovativa, dar si recomandari privind alegerea lor. Este vorba despre un magazin online specializat in design interior, ce ofera un portofoliu complex, de actualitate ce cuprinde articole de mobilier sau de decor ce promit sa faca diferenta dorita in orice spatiu.

Perne decorative atent alese, prospetime in orice interior

Pentru ca fiecare are gusturi personale, iar stilurile preferate pot fi dintre cele mai diferite, tinand cont atat de cele mai jos mentionate, cat si de preferintele proprii, locuinta poate dobandi un aspect inedit cu ajutorul pernelor alese dupa bunul plac de la Decodepot.

Culoarea, un truc de impact in amenajarile interioare

Un secret prea putin cunoscut este faptul ca uneori nu obiectul in sine, ci culoarea acestuia poate oferi unui spatiu completarea de care are nevoie si un efect deosebit. Recomandarea expertilor Decodepot este de a asorta nuanta pernelor cu cea a peretilor, atunci cand aceasta nu este albul. Este o modalitate extrem de simpla si eficienta de a conferi spatiului personalitate si dinamism. In functie de efectul ce se doreste a fi obtinut, albastru - culoarea desemnata de Pantone pentru anul 2020 - alaturi de violet pot asigura aerul linistit dorit in casa. Pentru o atmosfera calduroasa si vibratie, alegerea va trebui orientata spre modelele de perne cu roz, rosu sau alte astfel de culori - partial sau integral.

Locul unde vor fi pozitionate pernele

Conteaza enorm pozitionarea pernelor, astfel pot pune in avantaj sau in dezavantaj spatiul. De obicei sunt puse pe canapea sau fotoliu, dar si scaunele cu un design mai aparte sunt un loc potrivit pentru acestea. E foarte important sa nu exagerezi cu numarul lor, sa nu aglomerezi locul. Vorbim despre calitate si nu despre cantitate in cazul lor.

Trucuri estetice pentru locuinta: pernele de decor

Variatia pernelor

Ideea de a jongla cu perne de modele diferite pentru a completa docorul unei incaperi e mai mult decat geniala. Reprezinta o cale de a reda unicitatea spatiului. Achizitionarea unor fete de perne diferite este o idee excelenta pentru ca permite schimbarea decorului ori de cate ori se simte nevoia, chiar si in functie de starea personala de spirit.

Iata ca pernele decorative pot valora mai mult decat estimeaza oricine cand vine vorba despre efectul deosebit al unui design interior. Cu un simt estetic dezvoltat si inclinare spre orice transmite eleganta, oricine poate face o selectie aparte de perne decorative care sa infrumuseteze o camera. Decodepot dispune de modele interesante dintre care cei interesati pot alege - pe decodepot.ro.

Articole recomandate

Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului
Holurile sunt unele dintre cele mai problematice camere ale casei pentru că sunt de obicei înguste și totodată reprezintă spațiul cu care invitații vor lua contact pentru prima dată. Dacă vrei să optimizezi spațiul din hol, ține cont de
Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o