Vrei sa amenajezi un dormitor de oaspeti super confortabil? Iata sfaturile noastre

Vrei sa amenajezi un dormitor de oaspeti super confortabil? Iata sfaturile noastre
  calendar_month     photo_camerawww.rame-pat.ro    
Confortul ar trebui să fie prioritatea principală atunci când se amenajează un dormitor pentru oaspeți. Fie că este o cameră dedicată sau un spațiu multifuncțional, cum ar fi un birou cu o canapea extensibilă, îmbunătățirile simple pot transforma un spațiu obișnuit într-un refugiu relaxant în care oaspeții se simt relaxați.

Cheia este concentrarea asupra mobilierului și a elementelor de decor care au impact asupra calității somnului. Detaliile mici, cum ar fi înălțimea cadrului patului, calitatea somierei de pat sau aspecte precum culoarea pereților, pot părea nesemnificative, dar ele pot pregăti terenul pentru o odihnă cu adevărat plăcută. Iată câteva sfaturi:

Alege un cadru de pat cu înălțime redusă

Alegerea unui cadru de pat cu profil redus este una dintre cele mai simple modalități de a face o cameră de oaspeți confortabilă. Paturile cu platformă și alte cadre care se află la doar câțiva centimetri de podea reduc linia vizuală, făcând ca spațiile mici să pară mai ample.

Paturile mai joase au, de asemenea, un efect reconfortant care transmite mai degrabă "relaxare" decât "somn", ceea ce oaspeții mai tineri tind să prefere.

Cadrele de pat tapițate oferă confort și stil

Nimic nu este mai plăcut decât să te scufunzi în pat și să te odihnești într-un cadru de pat cu tăblie căptușită și tapițată. Confortul este evident, dar tăbliile de pat tapițate conferă, de asemenea, stil și lux. Joacă-te cu țesături precum catifeaua și imitația de piele. Culorile neutre au versatilitate; modelele și texturile adaugă personalitate.

Alege fermitatea corectă a saltelei și somiera potrivită

Cei care dorm pe spate se descurcă cel mai bine cu saltele cu fermitate medie pentru a menține coloana vertebrală dreaptă, în timp ce persoanele care dorm pe o parte au nevoie de o saltea medie spre moale pentru a susține umerii și șoldurile.

De exemplu, saltelele cu arcuri individuale oferă un confort fantastic pe toate nivelurile de fermitate și oferă o susținere semnificativă. De asemenea, saltelele cu spumă de memorie se vor adapta formei corpului, contribuind la reducerea tensiunii articulare. Acestea și o mulțime de alte saltele de calitate sunt disponibile pe rame-pat.ro.

În plus, poți completa nivelul de confort alegând și o somiera pat 140x200 de pe rame-pat.ro, sau orice altă dimensiune, în funcție de mărimea patului. Găsești disponibile modele precum somiere metalice, tapițate, din lemn, pentru supraponderali sau somiere rabatabile și somiere electrice.

„Îmbracă” patul pentru sezonul în curs

Pune la dispoziția oaspeților o pilotă și cearceafuri din bumbac periat pe timp de iarnă. Treci la cearceafuri din in respirabil și pilote ușoare pentru a preveni supraîncălzirea atunci când temperaturile cresc. Acordă atenție și pernelor - rame-pat.ro oferă o gamă diversificată de pilote și perne din puf de gâscă sau microfibră pentru a se potrivi tuturor nevoilor individuale.Optează pentru o abordare calmă a decorului

Tonurile reci de albastru sunt incredibil de relaxante - cercetătorii au descoperit că albastrul marin este cea mai liniștitoare nuanță din lume.

Ia în considerare roz deschis, crem, lavandă, verde intens, gri și bej pentru pereții camerei de oaspeți. Folosește cu moderație culori de accent, deoarece acestea pot părea prea îndrăznețe pentru un spațiu de somn senin.

Acestea fiind spuse, este momentul să începi amenajarea dormitorului tău de oaspeți!


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Stralucirea eterna a mintii neprihanite
  • person

    "el scrie jurnalul unui filosof mincinos. eu sunt amanta filosofului. a￯i nu am de ce sa￯ mint."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right