Skip to article

Beneficiile dresajului de agilitate la caini

Lasand la o parte scopurile interactive, antrenamentul de agilitate va face cainele sa fie mai alert si mai viguros. Cu ajutorul acestei activitati, mintea cainelui se va ascuti si chiar va invata sa-si faca propria strategie pana la terminarea cursului.

Acest tip de antrenament ii va permite cainelui sa invete sariturile peste obstacole, cu ajutorul unei coordonari imbunatatite. Antranamentul in echipa va dezvolta si o comunicare mai buna intre proprietar si animal.

Exista diferite echipamente pentru acest dresaj , care vor ajuta cainelui sa-si dezvoltarea atitudinea si comportamentul.

Mai jos este o lista cu avantaje de care poate beneficia cainele dupa un antrenament de agilitate:

-va ramane sanatos
-cainele va executa exercitiile necesare unei conditii bune
-stabileste un nivel ridicat de incredere intre caine si proprietar
-va invata sa se supuna si sa urmeze instructiunile ca atare.
-va dezvolta flexibilitate
-minte ascutita
-cainele va avea o rezistenta marita
-isi va dezvolta la maxim calitatile de viteza si acuratete
-va comunica mai eficient
-isi va face propriile strategii.

Beneficii pentru proprietar:

-te va tine in forma si sanatos
-vei dezvolta flexibilitate
-vei pierde grasimile nedorite
-vei fi mai perseverent

Articole recomandate

Cum aranjam o camera de lux pentru bebelusi Cum aranjam o camera de lux pentru bebelusi
Camera bebelusului este una dintre principalele preocupari ale oricarei viitoare mame. Fiecare isi doreste ce este mai bun si mai frumos pentru copilul ei si e firesc sa fie asa. Amenajarea camerei bebelusului este misiunea perfecta pentru orice viitoare mamica. Va cauta ore in sir toate variantele
Cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute. Cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute.
Se intampla, adesea, ca sa ai libere doar 30 de minute, asa ca te vei gandi, „Doamne, ce pot face intr-o jumatate de ora?” Ei bine, doar de atat ai nevoie pentru a-ti organiza sifonierul. Sau macar sa iti faci ordine intre haine. Iata cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute:
Lavanda. Planta minune cu peste 100 de utilizari Lavanda. Planta minune cu peste 100 de utilizari
Lavanda are un miros minunat. Atat florile cat si uleiul de lavanda au multiple utilizari care te vor uimi. Lavanda este folosita ca planta medicinala din vremuri indepartate, iar proprietatile terapeutice ale uleiului esential extras din flori au fost descoperite la inceputul secolului al XX- lea.
15 utilizari surprinzatoare ale lamailor 15 utilizari surprinzatoare ale lamailor
Lamaile sunt unele dintre cele mai versatile fructe. Si aici nu este vorba numai de gatit. Sucul de lamaie este acid, un dezinfectant natural si este extrem de hranitor. Mirosul sau este bun pentru oameni. insa extrem de neplacut pentru daunatori. In plus, lamaia te ajuta sa conservi alimentele.
10 treburi casnice pe care le poti rezolva in 30 de secunde 10 treburi casnice pe care le poti rezolva in 30 de secunde
Chiar si cand ai la dispozitie 30 de secunde poti duce la indeplinire oricare dintre aceste treburi casnice. Cu o viata ocupata, cu un program super solicitant avem prea putin timp liber pentru a  ne ocupa de orice altceva. Insa, aceste treburi casnice pot fi executate in numai cateva zeci de