Skip to article

De ce iubim animalele?

De ce iubim animalele?
Nu ma satur niciodata sa am animale pe langa mine. Imi este foarte dor de ele cand sunt in vacanta. Bucuria este mai mare sa ajung acasa sa-mi vad animalele decat prietenii. Cred ca ma atrage cel mai mult inocenta lor, insa si multe altele.

1.Stiu sa ierte
Stiu oameni care tin ura in ei ani de zile, insa animalele intotdeauna sunt in stare sa ierte oamenii. Am o pisica care se bosumfla pentru o vreme daca intra in belele. Dupa ceva timp vine si se gudura pe langa mine, semn ca ma iarta pentru cearta de mai devreme.

2.Animalele sunt perfecte pentru a te inveseli
Cainele meu vine si-mi da un ghiont in mana sau picior, cand simte ca nu sunt bine. Pisicile se lupta pentru locul din poala mea, dupa ce am avut o zi grea. De obicei actiunile pisicilor sunt o sursa de zambete.

3.Animalele invata oamenii cum sa se gandeasca si la altii
Cred ca animalele sunt niste profesori fantastici, cand vine vorba de a ajuta oamenii sa realizeze ca nu sunt singuri pe aceasta planeta. Oricine a trait singur foarte mult timp si devine brusc proprietar de animal, ar trebui sa stie cat de usor se invata sa pui nevoile altuia pe primul loc. Tragem concluzia astfel ca animalele se pricep foarte bine sa-si dreseze stapanii. Pisica mananca dimineata inaintea mea, insa nu inainte ca ibricul de cafea sa fie pe foc.

4.Sunt o companie excelenta
Nu numai ca animalele tin companie oamenilor, insa acestea nici nu comunica mult si galagios. Daca am nevoie de liniste si pace, de obicei o primesc. Animalele imi tin companie fara sa vorbeasca despre cine stie ce lucruri de care nu sunt interesata. De obicei se multumesc cu un loc cat mai aproape de scaunul meu. Cand le aud cum respira usor, deja nu ma mai simt singura deloc.

5.Te ajuta sa te relaxezi
S-au facut numeroase studii in legatura cu efectele animalelor asupra omului. Nivelul stresului este mult mai redus in prezenta unui animal. Daca mangai un caine sau o pisica, presiunea sangelui este scazuta. Aspectele terapeutice ale animalelor se intalnesc si in azilele de batrani. Unele animale traiesc in acest mediu, impreuna cu batranii, pentru a-i relaxa.

Articole recomandate

Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului
Holurile sunt unele dintre cele mai problematice camere ale casei pentru că sunt de obicei înguste și totodată reprezintă spațiul cu care invitații vor lua contact pentru prima dată. Dacă vrei să optimizezi spațiul din hol, ține cont de
Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o