Skip to article

Pluto PET Hotel, primul hotel pentru animale din Romania

Pluto PET Hotel, primul hotel pentru animale din Romania
Pluto Pet Hotel, primul hotel pentru animale din Romania, este pregatit sa isi primeasca oaspetii patrupezi, in conditii de cazare de 5 stele: room service si un taxi la dispozitie permanent; plimbari in aer liber, prieteni de joaca si propriile ore de masa; camere personalizate cu obiectele decorative care fac parte din viata lui de zi cu zi; propriul TV si fotoliul preferat.

Mai exact, tot confortul pe care un om care pleaca in calatorie si-l poate imagina pentru prietenul sau, atunci cand nu-l poate lua cu el.

Construit in jurul conceptului de "stress management", Pluto Pet Hotel isi propune sa fie o replica cat mai fidela a atmosferei cu care cainele sau pisica au fost obisnuiti acasa, pentru a reduce presiunea psihologica pe care o presupune schimbarea de mediu si absenta stapanului.

"Am gandit Pluto PetHotel pe baza celor 18 ani de experienta in lucrul cu animalele, cunoscandu-le foarte bine comportamentul, necesitatile si reactiile. Am vazut de-a lungului timpul animale cu reactii extreme la conditii de stres, si am cautat modurile in care se poate evita acest lucru", explica instructorul dresor Robert Caraman, managerul hotelului.

"Pluto Pet Hotel este conceput astfel incat sa putem recrea, impreuna cu clientul, spatiul in care animalul de companie a fost obisnuit sa traiasca, incepand cu aspectul camerei, continuand cu fundalul sonor, orele de plimbare si meniul personalizat.

Respectam intocmai regulile de viata ale oaspetilor nostri si o facem transparent, sub monitorizare video permanenta, astfel incat fiecare client sa aiba posibilitatea de a afla in orice moment cum se simte si ce face prietenul sau patruped", precizeaza Robert Caraman.

Pentru confortul total al oaspetilor sai, Pluto Pet Hotel ofera, de asemenea, o serie de servicii suplimentare pe perioada sederii aici: posibilitatea de a stabili un meniu personalizat, pregatit in bucataria proprie; cursuri de antrenament fizic si dresaj; asistenta veterinara permanenta si serviciul de Pet Taxi, ce poate asigura transportul animalelor de companie - inclusiv transfer de la aeroport si preluare in gazduire.

Pluto Pet Hotel are 16 camere disponibile, dintre care 2 apartamente VIP (Very Important Pet), o noapte de cazare avand un tarif cuprins intre 45 si 120 de lei, in functie de camera aleasa.

Cu toate dotarile necesare si posibilitatea de a personaliza fiecare camera, Pluto Pet Hotel este, in acest moment, cea mai buna varianta de gazduire a unui animal de companie. Este locul unde oaspetii patrupezi vor fi iubiti, bine ingrijiti si se vor simti ca acasa.

Articole recomandate

Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un
Decor last minute de Craciun: trucuri simple, ieftine, cu super-efect Decor last minute de Craciun: trucuri simple, ieftine, cu super-efect
Decorul de Craciun presupune brad, crengute, conuri. Dar nu te opri la decorurile evidente. Poti combina cu lumanari, casute luminate, felinare, eucalipt, fulgi, bumbac, scortisoara, felii uscate de portocale sau anason, tot felul. Vasele simple si banale pot deveni sfesnice sau piese centrale pe