Skip to article

Exista dulapuri frigorifice "obisnuite" si exista modelul cu o capacitate de 2.100 de litri

Exista dulapuri frigorifice "obisnuite" si exista modelul cu o capacitate de 2.100 de litri
In industria ospitalitatii, termenul de "dulap frigorific" defineste mai multe tipuri de echipamente HoReCa, de la minibar-uri la frigidere profesionale sau industriale, care deservesc acelasi scop: pastrarea bauturilor si alimentelor la o temperatura constant scazuta pentru o perioada indelungata de timp, ceea ce contribuie la prelungirea duratei acestora de valabilitate.

Ele pot fi simple sau duble, cu functie de refrigerare sau congelare si sunt realizate din otel inox, ceea ce le garanteaza o capacitate mare, versatilitate, respectiv durabilitate.

Tinand cont de faptul ca sunt facute pentru a fi utilizate in bucatarii profesionale, aceste modele de dulap frigorific beneficiaza de un control extrem de precis al umiditatii, pot functiona o perioada extrem de indelungata fara pauze si genereaza un consum redus, in ciuda capacitatii mari de depozitare.

Mai mult decat atat, agentul refrigerant cu care sunt dotate respecta toate normele aflate in vigoare la nivelul Uniunii Europene si nu numai. Aceste echipamente nu altereaza in niciun fel gustul, consistenta, textura si alte calitati ale bauturilor si alimentelor, ci doar le prezerva, ceea ce reprezinta un avantaj important atat pentru consumatori, cat si pentru unitatile de alimentatie publica.

In oferta furnizorului Fresco Expert, care sprijina geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, se regasesc nu mai putin de 9 tipuri de dulap frigorific: dulap refrigerat; dulap frigorific vertical; minibar; frigider de bar; congelator tip undercounter; frigider; dulap de refrigerare vitrat; congelator de bar pentru pahare; dulap de refrigerare pass-through.

Fiecare dintre acestea are propriile caracteristici si specificatii, fiind potrivit pentru una sau mai multe unitati de alimentatie publica, de la restaurante si baruri la cafenele, cantine, benzinarii sau supermarket-uri.

In continuare, insa, vom vorbi despre unul dintre cele mai performante modele de dulap frigorific din oferta acestui furnizor, atat din punctul de vedere al capacitatii sale, cat si al specificatiilor tehnice.

Este vorba despre dulapul de refrigerare cu 3 compartimente independente si 3 usi, cu o capacitate de 2.100 de litri (700 + 700 + 700). Acesta provine din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, avand astfel garantia calitatii, fiabilitatii si a unei durate indelungate de viata. Totodata, el are si numeroase dotari care il fac ideal pentru bucatariile profesionale de mari dimensiuni: 9 grilaje GN 2/1; racire ventilata; sistem automat de dezghetare si evaporare a condensului etc.

Exista dulapuri frigorifice

In plus, acest dulap frigorific are interiorul si exteriorul din inox, colturile rotunjite, este dotat cu izolatie din poliuretan de 60 de milimetri, control electronic touch si picioare reglabile si functioneaza cu agent de refrigerare R290.

Acesta dezvolta temperaturi diferite in cele trei compartimente: intre -2 si +8 grade Celsius, intre -10 si -22 de grade Celsius, respectiv intre 0 si +5 grade Celsius. Pretul sau este de 22.207 lei, cu tot cu garantia Base Care. Aceasta include montajul, 12 luni piese de schimb si manopera.

Garantiile Performance Care si Premium Care sunt disponibile contra cost si includ, in plus, revizii anuale si training-uri de utilizare. Livrarea este gratuita.

Articole recomandate

Curatenia e floare la ureche cand folosesti mopuri cu aburi! Curatenia e floare la ureche cand folosesti mopuri cu aburi!
Daca vrei sa faci curatenie rapid si eficient, cu minimum de efort, este recomandat sa utilizezi mopuri cu aburi. Dincolo de rezultatele excelente pe care le dau, aceste aparate reprezinta o varianta eco-friendly de curatenie a casei tale. Din moment ce nu vei avea nevoie decat de apa pentru a
Plosnitele de saltea, foarte periculoase pentru sanatate! Cum scapi de aceste insecte Plosnitele de saltea, foarte periculoase pentru sanatate! Cum scapi de aceste insecte
Plosnitele se numera printre cele mai intalnite daunatoare, iar aparitia lor in patul si in viata ta iti pot da lumea peste cap. De ce este atat de dificil sa scapam de ele? Calatoritul este o placere nelipsita din viata multor persoane, insa in vacante ar trebui sa fim foarte atenti la locurile in
Schimba decorul din dormitor - perne decorative si cuverturile noi sunt schimbari de bun augur Schimba decorul din dormitor - perne decorative si cuverturile noi sunt schimbari de bun augur
Decorul din dormitor este cel care îți setează buna dispoziție și îți creează intimitatea de care ai nevoie. Îți surâde ideea de a avea în această încăpere o atmosferă liniștitoare, un loc cald și plăcut.
Masajul, a way of life - inspira-te de la Masatto pentru telul acestui an Masajul, a way of life - inspira-te de la Masatto pentru telul acestui an
Anul acesta reiei lista de promisiuni pe care ti-ai facut-o. In contextul actual ai putea sa iti doresti mai degraba sa mentii ce ai sau sa revenim la normalitatea si firescul de dinainte de pandemie. Iti vei propune sa calatoresti mai mult, sa citesti mai mult si sa iti bucuri sufletul cu
Exista dulapuri frigorifice "obisnuite" si exista modelul cu o capacitate de 2.100 de litri Exista dulapuri frigorifice "obisnuite" si exista modelul cu o capacitate de 2.100 de litri
In industria ospitalitatii, termenul de "dulap frigorific" defineste mai multe tipuri de echipamente HoReCa, de la minibar-uri la frigidere profesionale sau industriale, care deservesc acelasi scop: pastrarea bauturilor si alimentelor la o temperatura constant scazuta pentru o perioada indelungata