Skip to article

5 moduri ingenioase in care poti folosi ramele de tablou pentru un decor inedit

5 moduri ingenioase in care poti folosi ramele de tablou pentru un decor inedit 5 moduri ingenioase in care poti folosi ramele de tablou
Te-ai gandit vreodata sa folosesti ramele foto sau pe cele de tablouri in alt scop decat cel pentru care au fost create?

Uita de fotografii sau postere! Iata 5 idei smart in care te poti folosi de rame de orice dimensiune pentru a-ti orna casa intr-un mod inedit:

Carti inramate

Rame carti


Vrei un mod inedit de a aranja cartile? Fa cateva mici rafturi pe care sa le incadrezi cu rame de tablou. Astfel, odata scoase din raftul bibliotecii clasice, cartile tale vor arata ca o mica opera de arta ... inramata.

Esarfe inramate

Rame esarfa


Unele esarfe sunt adevarate minuni colorate si nu ai altceva de facut decat sa le ... inramezi. E chiar mai chic decat sa le porti, ce zici?


Fara sticla

Rame goale


Foloseste o rama simpla, fara sticla, pentru a inrama diverse obiecte. De exemplu poti sa creezi ... un peisaj 3 D, cu copaci. Foloseste cateva ramurele si cateva sarmulite si tabloul e gata. Sau, cu ajutorul unor sarmulite dispuse orizontal, poti face un tablou inedit din felicitari.

rama felicitariInrameaza mileurile bunicii

Rame mileuri


Desi poate parea ciudat, efectul obtinut din inramarea unor mileuri de la bunica este unul destul de interesant. Foloseste rame negre si un fond negru pentru a scoate in evidenta modelul mileurilor. Intr-un dormitor imaculat, efectul obtinut va fi de nota 10.

Zid inramat

Rame zid


Daca ai in casa un simplu zid, o rama alba, goala este perfecta pentru decor.

Tu ce idei mai ai?

Articole recomandate

Decor natural: cum sa folosesti elementele toamnei in casa ta Decor natural: cum sa folosesti elementele toamnei in casa ta
Nu ai timp sau bani pentru a schimba interiorul casei tale in functie de anotimp? Nu te gandi la o schimbare de proportii. Poti apela la mici trucuri de efect, la indemana oricui. Foloseste elemente din natura ce pot schimba radical atmosfera din casa ta si nu uita: micile schimbari sunt
Cum sa iti decorezi singura casa de Halloween. Impresioneaza-ti prietenii! Cum sa iti decorezi singura casa de Halloween. Impresioneaza-ti prietenii!
Mai este foarte putin timp pana la Halloween, iar tu iti doresti cu siguranta sa il sarbatoresti asa cum se cuvine. Anul acesta poti sa te implici mai mult in decorarea casei tale si sa creezi chiar tu accesoriile tematice cu care iti vei lua prin surprindere invitatii. Iata cateva idei pentru a te
Cum sa iti faci singura decoratiuni de Halloween. Salveaza bani! Cum sa iti faci singura decoratiuni de Halloween. Salveaza bani!
Cel mai simplu, mai distractiv si mai placut mod de a sarbatori asa cum se cuvine Halloweenul este sa iti faci singura decoratiunile infricosatoare. In acest fel, nu numai ca vei face economie la buget, dar te vei simti si mai implicata in spiritul cunoscutei sarbatori americane. Iata cum sa creezi