Skip to article

10 culori in tendinte pentru amenajarea locuintei in toamna 2013

10 culori in tendinte pentru amenajarea locuintei in toamna 2013 10 culori in tendinte pentru amenajarea locuintei in toamna 2013
Toamna este anotimpul ideal pentru a renova locuinta in culori calde, primitoare. De la nuante de ciocolatiu sau auriu, pana la nuante de portocaliu inchis sau rosu, toamna aceasta designerii ne propun o gama variata de culori din care in mod sigur iti vei dori sa te inspiri.

Bronz elegant

Bronz elegant


Este o culoare simpla dar eleganta, care ajuta la crearea unei atmosfere calde, primitoare. De la nuantele deschise de bronz, folosite pentru tavan, pana la nuantele mai inchise folosite pentru pereti si draperii, aceasta culoare este in mod sigur alegerea potrivita pentru aceasta toamna. In plus, se pot folosi elemente de decor in culori precum portocaliu inchis sau rosu pentru a completa atmosfera de toamna.

Culori exotice

Culori exotice


Daca doresti o atmosfera calda, orientala, ai putea opta pentru culori precum auriu sau cupru pentru vopsirea peretilor, dar si a podelei si tavanului. Piesele de mobilier si elementele de decor pot fi in culori precum portocaliu inchis si rosu.

Culori indraznete

Culori indraznete


O incapere simpla, in culori neutre, poate fi readusa la viata prin folosirea unor elemente de decor in culori precum auriu, cupru, portocaliu sau rosu inchis. Toamna aceasta alege sa faci o schimbare indrazneata in locuinta ta si in mod sigur vei fi multumita de alegerea facuta.

Culori simple, dar elegante

Culori simple, dar elegante


Daca doresti sa oferi sufrageriei tale un aer cald, primitor, poti opta pentru mobilier in culori inchise, cum ar fi ciocolatiu, elementele de decor pot fi in culori precum portocaliu sau aramiu iar peretii de culoare bej. Piesa centrala ar putea fi un covor animal print pentru a da o nota de originalitate.

O pata de culoare

O pata de culoare


Un dormitor vopsit in culori neutre poate fi readus usor la viata dandu-i o pata de culoare. Opteaza pentru elemente de decor de culoare rosie, cum ar fi marginea patului, draperiile sau noptierele. Astfel atmosfera creata va fi una calda, relaxanta.

Nuante de portocaliu

Nuante de portocaliu


Portocaliul este o culoare vibranta si in mod sigur va fi o alegere potrivita in aceasta toamna. Pentru pereti se pot folosi nuante mai deschise de portocaliu iar pentru piesele de mobilier si elementele de decor se pot folosi nuante mai inchise de portocaliu si ciocolatiu inchis. Astfel camera va avea un aspect elegant si ingrijit.

Burgundy

Burgundy


Daca iti doresti o incapere calda, relaxanta, iti propunem ca in aceasta toamna sa folosesti tonuri de galben si verde pentru pereti iar pentru mobilier opteaza pentru maro inchis. Culoarea tapiteriei trebuie sa fie burgundy pentru ca atmosfera creata sa fie cea dorita.

Nuante de maro

Nuante de maro


Nuantele de maro pot fi o alegere inteleapta in aceasta toamna, poti opta pentru tonuri de ciocolatiu pentru pereti si pentru tonuri de maro pentru mobilier si parchet. Draperiile si elementele de decor pot fi de culoare rosie, astfel atmosfera creata va fi una calda, relaxanta.

Ruginiu

Ruginiu


Daca doresti sa creezi o atmosfera intima, relaxanta, poti opta pentru draperii aurii si pentru elemente de decor de culoarea ruginei. Pentru piesele de mobilier se pot folosi culori precum maro sau bronz.

Culori calde

Culori calde


Daca doresti sa creezi o atmosfera calda, relaxanta, poti opta pentru culori precum portocaliu si verde. Mobilierul poate fi de culoare maro iar canapeaua de culoare alba, la care poti adauga cateva perne in tonuri de portocaliu.

Autor: Daniela Mitran

Articole recomandate

Trenduri in design interior pentru toamna 2013 Trenduri in design interior pentru toamna 2013
Odata cu venirea toamnei simtim nevoia sa facem cateva schimbari, si ce poate fi mai frumos decat amenajarea locuintei in tendintele sezonului?Toamna aceasta avem cateva noutati pentru voi, care in mod sigur va vor ajuta sa va decideti pentru ce elemente de decor sa optati. Sobe pe lemnSobele pe