Skip to article

Arta contemporana romaneasca-investitie sigura pe timp de criza

Arta contemporana romaneasca-investitie sigura pe timp de criza
Galeria de arta online AtelierMix.ro a vandut lucrari de 1500 de euro la numai 2 luni de la deschidere.


Bucuresti, 13 octombrie 2010: La circa 2 luni de la lansare, galeria online de arta AtelierMix.ro a vandut deja 5 lucrari, evaluate la 1500 EUR, din portofoliile a trei artisti contemporani: Alexandru Lupse, Amalia Dulhan si Cosmin Cordos.

Lansata la sfarsitul lui iulie 2010, galeria online si-a propus sa indrepte un public cat mai larg catre consumul de arta, mizand pe faptul ca un obiect de arta autentic, cu un pret accesibil, este de preferat unui obiect de decor de serie, atat din punct de vedere al incarcaturii emotionale cat si a randamentului financiar in timp.

Printre artistii ale caror tablouri sunt expuse in galeria online AtelierMix.ro se numara: Amalia Dulhan, Alexandru Lupse, Marius Burhan, Ruxandra Raileanu, Cosmin Cordos, Dorotheea Hirjoi, Daniel Tufis, Nectaria Radus, Filomela Bucur si, incepand cu 15 octombrie, li se vor alatura stefan Grigoras si Irina Neacsu.

Arta contemporana romaneasca-investitie sigura pe timp de criza

"Asa cum ne-am propus, clientii galeriei provin din medii diferite- top managementul romanesc, medicina dar si romani stabiliti in SUA, lucru care demonstreaza barierele daramate de mediul online. Ceea ce au in comun acesti clienti este aprecierea pentru arta contemporana romaneasca si artistii care o reprezinta. Noi nu am facut decat sa facilitam accesul la aceste lucrari fara niciun fel de restrictii legate de timp sau spatiu," declara Floriana Ionescu, fondator AtelierMix.ro.

Vizibilitatea pe care o galerie online o ofera artistilor o concureaza semnificativ pe cea oferita de spatiile de expunere traditionale, potrivit Florianei Ionescu. Astfel, la numai doua luni de la lansare, galeria de arta online AtelierMix.ro are deja circa 800 de vizitatori unici pe luna.

Pentru perioada urmatoare, galeria de arta online AtelierMix.ro isi propune lansarea altor concepte inovatoare, precum cel de vernisaj online - unic in tara. Prin acesta, se urmareste promovarea mai intensa a vernisajelor si a artistilor care expun si eliminarea factorilor restrictivi: program de vizita, spatiu inchiriat.


Despre AtelierMix:

AtelierMix.ro este o galerie online de arta, dedicata exclusiv artistilor romani cu viziune proprie, mod de exprimare autentic si capabili de a crea arta cu potential de patrimoniu.

Scopul proiectului este sa obtina vizibilitate nationala si internationala pentru artistii romani si sa promoveze accesul unui public cat mai larg la achizitiile de obiecte de arta autentice.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un