Skip to article

Culori pentru living in 2008

Culori pentru living in 2008
Livingul este locul in care iti strangi prietenii la o sueta, sarbatoresti, cu familia, sarbatorile si micile mari evenimente din viata ta. Cand vine vorba de culoare, doresti una calda, dar care sa imprime atmosferei energie si un iz festiv.

Trendul din 2007 a impins paleta coloristica spre natural, la fel cum se va mentine si pentru 2008.

Farmec total

Influentele etnice sunt prezente peste tot. Asia si India vor influenta paleta coloristica in 2008 cu nuantele lor de rosu, verde sau purpuriu.

In living trebuie sa fie culori care sa incite la conversatii. Combina tonuri calde si neutre de maro cu accente de rosu sau portocaliu.

Simplitate contemporana

Livingul este exemplul perfect pentru cum mai putin este mai mult, iar simplitatea poate fi nemaipomenita. O masa de sticla poate fi o adevarata piesa de rezistenta care va face sa nu mai fie nevoie de culori puternice pentru pereti. Alb, argintiu sau gri sunt culori care dau aerul de simplitate intr-o camera.
Culori pentru living in 2008


O podea in culoarea calcarului si un verde praz pe pereti da un aer special. In diverse tipuri de lumina, aceste culori devin cameleonice.

Straluciri aurii

Foloseste accesorii aurii, pentru iluminat, spre exemplu si tapet cu accente aurii pentru perete. In combinatie cu o podea intr-un maron cald va face ca toate elementele din living sa se topeasca intr-un tot unitar. Pentru a obtine un look elegant folositi culoarea ciocolatei negre.

Rosu teatral

Un perete rosu va oferi unei camere un aspect usor dramatic. Dispune un felinar supradimensionat in loc de aplica sau lustra, cauta o oglinda cu rame aurite pentru un aspect glamour. Foloseste rosu pentru ca este o culoare calda, dar indrazneata. Tonul de rosu folosit, da bogatia decorului. Culoarea flacarilor unui semineu sau culoarea visinei poate fi una din optiuni.

Glam clasic hollywoodian

Bleu-ul elegant este in mare voga. Oamenii vor mici accente luxoase in living. Un candelabru sau o oglinda cu o rama ornamentala in auriu pot fi finisajele perfecte, pentru un astfel de decor.
Bleul folosit trebuie sa dea spre gri. Trendul merge spre un bleu din ce in ce mai estompat, cat mai natural.

Articole recomandate

Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie
Animalele de companie sunt de cele mai multe ori membri cu drepturi egale in familie. Le iubim si ne dorim sa aiba o viata frumoasa, cat mai lunga si fara incidente medicale. In schimb, cainele sau pisica ne ofera dragoste neconditionata si numeroase momente de bucurie. Pe langa nevoile de baza ale
Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil
Crearea unui perete-galerie este un mod simplu și creativ de a da personalitate locuinței tale și un aer proaspăt, fără a investi mult în renovare. Oricare ar fi tipul de perete-galerie pentru care dorești să optezi, există mai multe elemente de
Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida
Ai decis că ai nevoie de o ușă sau o fereastră în plus în casa ta? Deschiderea unor goluri în zidărie pentru montarea de uși sau ferestre este o treabă dificilă, astfel că, dacă nu ești 100% sigur că te vei descurca, cel mai
Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga
Masina de spalat este unul dintre electrocasnicele mari esentiale intr-o locuinta. Indiferent daca ai o familie numeroasa sau nu, aceasta isi va pierde din capacitatea de functionare daca nu depui un efort semnificativ in a o proteja si ingriji. La fel ca orice alt tip de masinarie, partile
Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat! Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat!
Ori de câte ori vorbim despre băi, mintea ne fuge în mod automat la aspectele funcționale ale acesteia, pentru că în trecutul nu foarte îndepărtat, aceasta era menirea lor. În prezent însă, am putea spune câ baia și-a