Skip to article

Cum sa personalizezi o locuinta inchiriata

Cum sa personalizezi o locuinta inchiriata
Nu toata lumea isi permite o casa proprie si multi dintre oameni stau in chirie. Totusi, oricine isi poate amenaja si decora locul in care locuieste, dupa bunul plac. Art.com ne sfatuieste sa urmarim cativa pasi simpli, pentru a amenaja o locuinta inchiriata.

1. Oglinzile

O oglinda face instantaneu orice camera sa para mai spatioasa. Nu numai ca oglinzile fac casa sa para mai mare, dar sunt si rezonabile la pret. Ramele acestora pot sa fie facute dupa propriul gust, fapt ce va adauga un gram de unicitate decorului casei. Oglinzile pot sa fie amplasate si mutate oricand, fara nevoie de schimbari permanente si lucrari in pereti.

2. Evita aglomeratia

Spatiul mic se umple repede. Folositi o pictura mare pe un perete liber, in locul multiplelor tablouri mici care pacalesc ochiul si dau impresia de larg, pentru ca la un moment dat va fi o dezordine cumplita.

3. Lumina

Vopsiti peretii cu o culoare deschisa si folositi perdele transparente, pentru a permite razelor soarelui sa patrunda in casa si sa creeze o atmosfera relaxanta. Fotografiile si picturile din camera vor arata mult mai bine.

4. Tapetul de perete

Vopseaua s-ar putea sa nu fie o optiune pentru unii chiriasi. Tapetul de perete, care se aplica sau se indeparteaza rapid, ofera un look fresh casei voastre. Tapetul nu este de obicei scump.

5. Culorile

Confera un aer proaspat apartamentului prin combinatii de obiecte colorate. O piesa artistica viu colorata si rame negre cu fotografii albe ale familie si prietenilor, sunt tot ce aveti nevoie pentru a da viata camerei.

Articole recomandate

Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului
Holurile sunt unele dintre cele mai problematice camere ale casei pentru că sunt de obicei înguste și totodată reprezintă spațiul cu care invitații vor lua contact pentru prima dată. Dacă vrei să optimizezi spațiul din hol, ține cont de
Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o