Skip to article

Galerie online de arta adresata publicului larg

Galerie online de arta adresata publicului larg
Fondatorii isi propun incurajarea consumului de arta de catre publicul larg, promovand tinerii artisti romani si oferind consiliere gratuita la cumparare.

Galeria online de arta AtelierMix.ro se lanseaza pe piata si isi propune sa indrepte un public cat mai larg catre consumul de arta si sa vina in intampinarea celor care vor sa-si personalizeze locuinta cu obiecte de arta autentice.

"Un prim argument pentru a cumpara tablouri autentice il reprezinta faptul ca arta este o investitie. in timp ce un produs de serie cu acelasi scop decorativ se devalorizeaza intr-un sezon, o opera de arta autentica isi creste valoarea in timp, poate fi revanduta sau transmisa mai departe. Conform institutiilor cu profil financiar, arta este una dintre cele mai sigure investitii, in special in astfel de perioade economice", declara Floriana Ionescu, fondator AtelierMix.ro.

Initiatorii priectului pun accentul pe diferentierea pe care o opera de arta autentica o aduce unui spatiu. Astfel, amenajarea unei locuinte sau a unui birou presupune un efort emotional iar diferenta intre esec si succes sta in detalii, in finisaje, in culori. Lucrarea unui artist adevarat va fi intotdeauna un detaliu de succes. Va atrage priviri si complimente, va personaliza intr-un mod unic spatiul din jurul sau.

"Piata de arta din Romania se caracterizeaza printr-un randament anual mediu de 27%, in ultimiii 15 ani", a declarat Floriana Ionescu, fondator AtelierMix.ro.

Printre artistii ale caror tablouri vor fi expuse in galeria online AtelierMix.ro se numara: Amalia Dulhan, Alexandru Lupse, Marius Burhan, Ruxandra Raileanu, Cosmin Cordos, Dorotheea Hirjoi si Daniel Tufis.

Site-ul AtelierMix.ro beneficiaza de un design modern, oferind vizitatorilor atat imagini detaliate ale operelor promovate in cadrul galeriei, cat si toate informatiile necesare (CV-ul artistului, tehnica folosita, dimensiune, impresiile autorului, anul realizarii si pretul). Mai mult, initiatorii proiectului vor oferi cumparatorilor consiliere directa si prin e-mail in legatura cu integrarea corecta a operelor intr-un decor sau alegerea cadoului perfect in functie de personalitate.


Despre AtelierMix:

AtelierMix.ro este o galerie online de arta, dedicata exclusiv artistilor romani cu viziune proprie, mod de exprimare autentic si capabili de a crea arta cu potential de patrimoniu.
Scopul proiectului este sa obtina vizibilitate nationala si internationala pentru artistii romani si sa promoveze accesul unui public cat mai larg la achizitiile de obiecte de arta autentice.

Articole recomandate

Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie Cum ai grija de sanatatea animalelor de companie
Animalele de companie sunt de cele mai multe ori membri cu drepturi egale in familie. Le iubim si ne dorim sa aiba o viata frumoasa, cat mai lunga si fara incidente medicale. In schimb, cainele sau pisica ne ofera dragoste neconditionata si numeroase momente de bucurie. Pe langa nevoile de baza ale
Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil Cum sa creezi un perete-galerie pentru o camera cu stil
Crearea unui perete-galerie este un mod simplu și creativ de a da personalitate locuinței tale și un aer proaspăt, fără a investi mult în renovare. Oricare ar fi tipul de perete-galerie pentru care dorești să optezi, există mai multe elemente de
Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida Cum montezi un buiandrug intr-un zid de caramida
Ai decis că ai nevoie de o ușă sau o fereastră în plus în casa ta? Deschiderea unor goluri în zidărie pentru montarea de uși sau ferestre este o treabă dificilă, astfel că, dacă nu ești 100% sigur că te vei descurca, cel mai
Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga Cum ajuti masina de spalat sa functioneze pe o perioada cat mai lunga
Masina de spalat este unul dintre electrocasnicele mari esentiale intr-o locuinta. Indiferent daca ai o familie numeroasa sau nu, aceasta isi va pierde din capacitatea de functionare daca nu depui un efort semnificativ in a o proteja si ingriji. La fel ca orice alt tip de masinarie, partile
Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat! Iti doresti o baie moderna, care sa corespunda perfect nevoilor tale? Iata citiva pasi de urmat!
Ori de câte ori vorbim despre băi, mintea ne fuge în mod automat la aspectele funcționale ale acesteia, pentru că în trecutul nu foarte îndepărtat, aceasta era menirea lor. În prezent însă, am putea spune câ baia și-a