Skip to article

Relaxare ca acasa in...statia de metrou

Relaxare ca acasa in...statia de metrou
IKEA nu mai are nevoie de prezentare. Mobila de la Ikea incanta prin simplitate, functionalitate, preturi atractive si culori tonice si vibrante.

Iar ideile lor in ceea ce priveste campaniile de marketing menite sa atraga cumparatorii dau dovada inca o data de originalitate desavarsita si inedit cat cuprinde.

De ceva timp Ikea a lansat noul serviciu de livrare gratuita pentru seturile de mobilier achitate integral.

Insa in ceea ce priveste campania lor de promovare, aceasta a starnit aplauze la scena deschisa, bannerele publicitare imense afisand o camera complet mobilata iar la fereastra zarindu-se profilul soferului care face livrarea.
Relaxare ca acasa in...statia de metrou
Ce poate fi mai reprezentativ?

Insa se pare ca nu era de ajuns, asa ca in perioada 10-24 martie 2010 calatorii prezenti in statiile de metrou pariziene au avut parte de o surpriza de proportii.

In statiile Paris' St. Lazare, Champs-Elysees Clemenceau, Concorde si Opera tronau zeci de canapele in culori vibrante si lampadare cu lumina difuza.

Toate pentru relaxarea calatorilor!Relaxare ca acasa in...statia de metrouReactiile celor ce coborau in statiile respective era impresionanta. Multi alegeau sa zaboveasca pret de cateva minute in plus pe canapelele confortabile, vesel colorate si asezate strategic, chiar pe peron.

In spatele acestora, afise publicitare viu colorate redau cu acuratete ambientul unei camere reale.

Biblioteci in culori pastel, mobila clasica sau moderna, noutatile de la Ikea erau prezentate clientilor intr-o maniera absolut inedita si cu efect garantat.

Nu stim cati din calatorii metroului parizian s-au transformat in clienti Ikea, insa stim un lucru: toata lumea a fost incantata iar numele Ikea a devenit mai cunoscut si mai apreciat.

Credit foto: Mikael Strinnhed

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un