Skip to article

Tapetul din nou la moda

Tapetul din nou la moda
Dupa ce a stat pe locul doi in favoarea vopselei lavabile, tapetul este din nou la moda. Florile, liniile sunt aduse la zi prin culorile proaspete si curate. Dar pe langa tiparele clasice, cele subtile sunt folosite pentru a crea adancime si dimensiune.

Look-ul actual in materie de tapet este cel natural si textural, cu delicate influente asiatice si tipare de frunze cum ar fi cele de bambus.

Designerii apreciaza tapetul cel nou texturat, descrise deseori ca arhitecturale sau tranzitionale, insemnand ca efectiv aduna schemele de decorare vechi cu cele noi.

Majoritatea desenelor sunt inspirate de natura

Altele aduc aminte de granit sau alte pietre naturale cu un look atat de natural incat trebuie sa sa atingi peretele pentru a determina cu exacticate ce este. Alt tip de tapet copiaza furnirul lemnului.

La cote inalte sta tapetul pictat de mana pe orice de la vinil pana la hartia cea mai fina de orez. Acest tip de tapet poate fi scump, dar rezultatul este uimitor. Este o atingere umana intr-o lume super tehnologizata.

Tapetul din nou la moda

Oamenii reactioneaza pozitiv la noul look al tapetului. De asemenea, se mai fabrica si un tip de tapet care incorporeaza aceeasi culoare in nuante diferite.

Intoarcerea tapetului este o oportunitate buna pentru a adauga atmosfera casei cat si pentru a acoperi eventualele imperfectiuni ale peretelui. Cu siguranta gama larga de tipare si culori se potriveste gustului tau si decorului tau.

Ce este nou la tapet?

Lucrurile noi in privinta tiparului tapetului si a texturilor le reprezinta print-urile clasice retro, cele orientale, botanice, geometrie metalica, furnirul, blana falsa si cele care mimeaza iarba naturala.

Nu uita sa folosesti tapetul doar pe un singur perete. Pe restul peretilor poti folosi vopsea lavabila in culori contemporane.

Tipare mari, indraznete, texturate sau cu un finisaj sclipitor.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un