Feng Shui: Pe ce mana sa pui bratara ochiului turcesc pentru a atrage abundenta?

Feng Shui: Pe ce mana sa pui bratara ochiului turcesc pentru a atrage abundenta?
  calendar_month   update 03 Oct 2023, ora: 09:31      
Feng Shui este o practică chineză străveche care încearcă să armonizeze mediul înconjurător pentru a atrage abundența în viața oamenilor. Unul dintre modurile în care puteți aplica principiile sale este prin utilizarea de obiecte sau amulete, cum ar fi brățara cu ochi turcesc, pentru protecție.

Semnificația ochiului turcesc
Cunoscută și sub numele de Nazar Boncuk, este o amuletă folosită în mod tradițional în multe culturi, dar mai ales în Turcia, pentru a proteja împotriva invidiei sau a energiilor rele. Se crede că ochiul turcesc are capacitatea de a absorbi energia negativă pentru a proteja purtătorul de influențele negative.

Conform Feng Shui, partea stângă a corpului este considerată receptivă, iar partea dreaptă este considerată activă. În general, se sugerează ca brățara ochiului turcesc să fie purtată pe mâna stângă pentru a atrage protecție.

Înainte de a o purta pentru prima dată, este recomandat să o curățați pentru a elimina orice energie negativă care s-ar fi putut acumula în timpul fabricării sau depozitării. Puteți face acest lucru trecând-o prin fum de tămâie sau scufundând-o în apă sărată timp de câteva minute.
Pentru ca brățara cu ochi turcești să fie eficientă, este important să o purtați în mod regulat și să păstrați o atitudine pozitivă.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tunsoarea bob
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right