Greseala pe care nu trebuie sa o faci de Anul Nou 2024. Vei pierde bani si vei avea numai necazuri

Greseala pe care nu trebuie sa o faci de Anul Nou 2024. Vei pierde bani si vei avea numai necazuri
  calendar_month   update 02 Dec 2023, ora: 20:57      
Anul Nou este momentul perfect pentru a te manifesta și a te pregăti pentru ceea ce îți dorești în următorul ciclu, însă unele obiceiuri pot duce la atragerea energiei negative.
In toata lumea exista numeroase rituluari pe care oamenii le respecta pentru a avea norocul in anul urmator. Printre acestea se numara, aruncarea lintei, mancatul celor 12 boabe de struguri, maturatul casei, iesitul afara cu valizele.

Acesta din urmă, însă, este cel care, dacă este făcut greșit, ti-ar putea aduce numai ghinion. Originea acestui ritual provine din credința că dacă ieși cu valiza în ziua de Anul Nou vei atrage călătorii pe parcursul anului, însă nu întotdeauna funcționează în situații de distracție și planificare.

De aceea, nu trebuie să plecați niciodata cu valizele goale. Acestea ar trebui să aibă întotdeauna următoarele:

Haine curate și încălțăminte confortabilă
Un document, cum ar fi cartea de identitate sau pașaportul

În acest fel veți atrage o călătorie care sa fie de plăcere, de odihnă și să vă bucurați de ea alături de cei dragi.

Dacă ești adeptul acestui ritual în noul an și ai deja pe listă pentru a întâmpina anul 2024, ține cont de sfaturile de mai sus și nu pleca niciodata cu valiza goală. Dacă o faci, ai putea atrage energii negative, deoarece faptul că nu ai valiza plină și nu ai o destinație fixă îți oferă, din punct de vedere energetic, spațiu pentru a purta vibrații negative.

De asemenea, ai putea apela la călătorii disperate și neplanificate, cum ar fi o evacuare sau pierderea locuinței care te obligă să te muți peste noapte. De aceea, nu trebuie să te grăbești, ci să pleci cu calm.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Capitoul 2 Ziua X
  • person

    "this may hurt alittle, but it's something you'll get used to..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right