Locurile din casa in care este bine sa pui banii pentru a atrage bogatia, potrivit Feng Shui

Locurile din casa in care este bine sa pui banii pentru a atrage bogatia, potrivit Feng Shui
  calendar_month   update 17 Sep 2023, ora: 14:29      
Feng shui este un instrument puternic pentru a vă armoniza casa și a atrage bani. Așadar, dacă vrei să știi cum să îl folosești în avantajul tău pentru a aduce prosperitate în viața ta, citește mai departe si vei afla care sunt cele trei locuri în care poți ascunde bani pentru a-ți face averea să crească.

Cutia bogăției: dulapul sau debaraua ta

Știai că dulapul tău poate fi o ascunzătoare ideală pentru a atrage abundența? În loc să vă lăsați economiile într-un seif, luați în considerare păstrarea unei sume mici de bani într-o cutie specială din garderoba dvs.
Dulapul reprezintă intimitatea și spațiul personal. Ascunzând banii aici, simbolizează protecția averii tale personale.
Energia garderobei: actul de a-ți alege hainele în fiecare zi, în așteptarea unei înfățișări frumoase și a succesului financiar, poate avea un efect pozitiv asupra dispoziției și atitudinii tale față de bani.

Ghiveciul prosperității: grădina sau spațiul exterior

Dacă aveți o grădină sau un spațiu în aer liber, luați în considerare această opțiune. Puneți un ghiveci cu o plantă frumoasă în care ascundeți câteva monede sau bancnote. Simbolismul creșterii: o grădină reprezintă creșterea și expansiunea. Ascunzând banii aici, simbolizezi creșterea averii tale.
La fel ca ofrandele străvechi aduse naturii, această practică poate reprezenta respectul tău pentru pământ și dorința ta de a-ți alinia averea cu abundența naturii.

Biblioteca sau zona ta de studiu

Locul în care cauți cunoașterea și învățarea poate fi, de asemenea, o ascunzătoare puternică pentru atragerea banilor. Ascunde o mică sumă de bani într-o carte sau în biblioteca ta, astfel încât să nu duci niciodată lipsă de prosperitate. Înțelepciune și bogăție: ambele sunt componente cheie ale prosperității. Legând banii de căutarea cunoștințelor, puteți atrage bogăția pe măsură ce vă străduiți să învățați mai mult.
Creștere financiară: Un colț de studiu este un loc în care vă planificați viitorul. Ascunzând banii aici, simbolizați angajamentul dvs. față de un viitor financiar solid sau stabil.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

you
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right