Skip to article

Un dormitor Feng Shui

Un dormitor Feng Shui
Vrei sa te asiguri ca in dormitorul tau circula o energie sexuala pozitiva? Foloseste tehnica Feng Shui -ului in favoarea ta!

Bazele unei camere Feng Shui
Asigura-te ca dormitorul nu este aglomerat. Dezordinea in camera reflecta dezordinea din viata personala si ingreuneaza energia.
Deschide ferestrele pentru a patrunde aerul proaspat de afara.
Ziua lasa ferestrele neacoperite pentru a intra lumina soarelui. Nu uita ca soarele este o sursa extraordinara de energie.

Amplasarea patului Feng Shui
Nu pune lustra, sistemul de iluminare sau ventilatorul direct deasupra patului. Instalatiile masive fac sa planeze o energie zdrobitoare asupra cuplului.
Evita sa aliniezi patul in linie dreapta cu o usa, fie ca e vorba de usa de acces in camera sau de cea a sifonierului. Usile degaja o energie puternica si iti aspira propria energie in timpul noptii.

De asemenea, e foarte important sa inchizi toate usile in casa pe timpul noptii. Astfel, fluxul de energie pozitiva va circula omogen in dormitor, intarind legatura dintre tine si partenerul tau.
Asigura-te ca exista destul spatiu de o parte si de cealalta a patului, suficient pentru ca o persoana sa poata trece. O astfel de simetrie este simbolul echilibrului si armoniei.

Culorile in dormitor
In dormitor coloreaza si decoreaza in nuante asociate cu romantismul si erotismul. Rosul simbolizeaza pasiunea, rozul evoca romantism, iar galbenul reprezinta comunicarea.
Evita albastrul si negrul, deoarece aceste culori evoca elementul Apa, care nu are ce cauta in dormitor.

Decorul in Feng Shui
Pentru a simboliza uniunea cuplului vostru, asigura-te ca majoritatea obiectelor din dormitor se gasesc la dublu: doua taburete, doua lampi, doua tablouri etc.
Prezenta apei in dormitor este exclusa, caci aceasta anuleaza elementul Foc in Feng Shui, ce reprezinta pasiunea. Adio acvariu in dormitor!
Nici plantele nu au ce cauta in dormitor, deoarece ele au nevoie de apa pentru a supravietui.

Autor: Nuage

Articole recomandate

Cum sa iti amenajezi eficient bucataria Cum sa iti amenajezi eficient bucataria
O bucatarie poate fi amenajata eficient indiferent de dimensiunile ei. Exista numeroase conceptii gresite privind designul bucatariei, de aceea este important sa cunosti cateva reguli esentiale pentru a amenaja un spatiu functional, care sa se potriveasca stilului tau de viata si gusturilor
Lucruri pe care oamenii fericiti le au in dormitorul lor Lucruri pe care oamenii fericiti le au in dormitorul lor
O cameră plăcută și ordonată este visul oricarei persoane. Cu toate acestea, de cele mai multe ori umplem acest spațiu foarte important al casei noastre cu lucruri de care credem că avem nevoie, dar care, în realitate, nu fac decat sa ne perturbe linistea si
Cum iti alegi jaluzelele. Ghid practic complet Cum iti alegi jaluzelele. Ghid practic complet
Dacă, odată, multe mame și bunici mergeau până la Pașcani pentru a-și alege cele mai frumoase modele de perdele și draperii de la celebra fabrică care a făcut furori încă din timpul comunismului, astăzi, eforturile lor ar putea fi
Sapte idei pentru o baie ecologica Sapte idei pentru o baie ecologica
Sa-ti transformi baia intr-o incapere ecologica este un lucru posibil si accesibil din punct de vedere financiar. Fie ca este vorba despre produsele de curatare, reciclarea apei, o cada care conserva caldura mai mult timp, robinete economice ori despre becurile folosite, orice schimbare spre un
Idei de amenajare pentru terasa casei tale Idei de amenajare pentru terasa casei tale
Vara se instaleaza usor-usor si, odata cu caldura, se accentueaza si dorinta noastra de a hoinari, de a ne lasa imbaiati de razele soarelui, de a savura, in aer liber, orele de seara alaturi de cei dragi. Terasa este locul perfect in care te poti simti bine, fie ca vorbim despre un balcon simplu