Skip to article

Flori vedete

Flori vedete
Iata cateva flori cu denumiri de pictori, fotbalisti, trupe rock sau melodii super cunoscute.

Calla Picasso

Aspectul extrem de elegant al acestei plante te duce cu gandul la un tablou al celebrului pictor spaniol Pablo Picasso. Tulpina acestei cale ajunge si la lungimea de 50 cm. Frunzele sunt verzi dar au si multe pete alburii, iar textura este una asemanatoare cu a pielii.

Vodoo

Planta are flori in culori neobisnuite ( albastru cerneala, spre negru combinate cu rosu pasional ). Este o specie mare cu flori curgatoare.

Papusa voodoo este un instrument mistic ce reprezinta sufletul unei persoane. Cu ajutorul unei astfel de papusi poti comunica cu o anumita persoana sau ii poti schimba atitudinea. Aceasta este o credinta africana si nu se vrea a fi magie neagra.

Sir Matt Busby

Planta este un cercelus cu flori duble de o lungime de 6 cm, usor de plantat si de ingrijit. Pentru a te bucura mai mult de aceasta planta, indeparteaza florile moarte, pentru ca ea sa infloreasca toata vara.Flori vedeteSir Alexander Matthew Busby a fost un fotbalist scotian si cel mai longeviv manager al echipei Manchester United.

Deep Purple

Aceasta planta are niste flori mari intr-un violet aprins. Florile sunt curgatoare si ating si o lungime de 10 cm.

Deep Purple este o trupa britanica de hard rock, cu 18 albume de studio si 5 albume live in palmares. Flori vedetePurple Rain

Purple Rain sau Passiflora este o planta exotica cataratoare care va fi bogata toata vara. Iarna trebuie protejata de inghet.

Purple Rain este o cunoscuta melodie cantata de artisitul pop Prince, dar si numele filmului realizat in 1984 de regizorul Albert Magnoli. Editorii revistei Vanity Fair au clasat coloana sonora a filmului pe primul loc in topul celor mai bune 50 de filme cu cea mai buna coloana sonora.

Cala Padurea Neagra

O cala cu flori inguste intr-un visiniu inchis aproape negru sub forma de vaza. Floare atinge o inaltime de 50-60 cm, iar iarna trebuie protejata de inghet.

Padurea neagra este o zona muntoasa din Germania din care izvoraste Dunarea. Padurea Neagra este si o localitate din judetul Bihor.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un