3 plante de Craciun pentru a atrage fericirea si abundenta in 2023

3 plante de Craciun pentru a atrage fericirea si abundenta in 2023
  calendar_month   update 04 Dec 2022, ora: 22:12      
Dacă te gândești deja să scoți bradul de Crăciun și să împodobești toată casa, atunci ia aminte, pentru că acestea sunt cele 3 plante care nu pot lipsi de la intrarea în casă pentru a atrage bani și abundență în 2023.

Craciunita

Potrivit experților Feng shui, Craciunita, originară din Mexic, este un simbol al purității și al abundenței, culoarea roșie fiind legată de energia chi, bani, bogăție și prosperitate. Deoarece s-a născut în sezonul rece, strămoșii o asociau cu puterea în vremuri de penurie.

Este recomandat să așezați Craciunita la intrarea în casă, lângă ușă, protejându-vă astfel de vibrațiile rele și permițând abundenței să domnească în casa voastră.

Agrise

Această plantă ciudată, cu frunze verzi și fructe roșii, este legată de magie, deoarece în antichitate se credea că alungă spiritele rele. De aici și miturile legate de puterile sale de Crăciun. Este recomandat să așezați o coroniță de agrișe la intrare pentru a preveni pătrunderea vibrațiilor rele și a invidiei, asigurând prosperitate în casa dumneavoastră.

Vâsc

În cele din urmă, vâscul este o altă plantă de Crăciun indispensabilă pentru casa ta, pentru că, la fel ca și agrisele, este înconjurat de magie, credință, speranță și prosperitate. Unele culturi îl folosesc de ani de zile ca parte a ritualurilor de purificare și ca remediu de casă. Feng shui consideră că vâscul, care crește de obicei în vârful stejarilor, trebuie să fie mereu in casa, pentru a atrage abundența în 2023.

Recomandari