Skip to article

4 tablii fresh pentru patul tau

4 tablii fresh pentru patul tau
Doar pentru faptul ca se afla in dormitorul tau nu inseamna ca tablia patului trebuie sa inspire monotonie. Iata ce ne propun designerii:

Tablia, opera de arta

Daca patul tau nu are o tablie, ii poti atasa chiar tu una. Masoara latimea patului, mergi prin magazine sau galerii de arta si cauta o pictura sau o fotografie care se va potrivi cu restul obiectelor din camera.

Trebuie sa fie o imagine cu obiecte abstracte in culori tari si de o dimensiune generoasa, pentru a se putea vedea de cum intri in camera. O data aleasa, incearca sa o dispui astfel incat tablia-tablou sa fie ca o continuare a patului.
Acest fel de tablie ar merge in camerele unde patul este asezat fata in fata cu intrarea in incapere.

Tablia arhitecturala

Mergi prin anticariate si poti da de astfel de tablii. De obicei sunt din lemn sculptat si arata ca niste coloane din aranjamentele de nunta sau portile sculptate din Maramures, dar la o scara mai mica. Ideal ar fi ca nuanta tabliei sa fie asemanatoare daca nu aceiasi cu cea a patului si sa aiba modele armonioase. 4 tablii fresh pentru patul tauPentru ca nu este o tablie in adevaratul sens al cuvantului, ci mai mult un cadru frumos sculptat, vei avea nevoie de mai multe perne pentru a te sprijini atunci cand citesti sau te uiti la televizor.


Tablia din draperii

Daca patul tau are deja o tablie, dar totusi vrei altceva, poti incerca varianta cu draperii. Patul va deveni punctul focal al camerei. Poti folosi o simpla galerie pe care sa pui o draperie mai scurta si una mai lunga. Vei obtine un look feminin si deloc inzorzonat. Poti combina modele florale cu unele grafice, dar ai grija sa fie aceiasi culoare.

Tablia capitonata

Puteti sa capitonati toata partea peretelui unde este pozitionat patul. Capitonarea se va face cu catifea intr-o culoarea neutra, pentru a nu fi prea obositor pentru ochi.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un