Skip to article

5 lucruri pe care le poti curata cu o periuta de dinti

5 lucruri pe care le poti curata cu o periuta de dinti
Dentistii recomanda sa schimbi periuta de dinti la fiecare trei luni. Inainte de a o arunca la gunoi insa, dezinfecteaz-o intr-un pahar cu antiseptic si apoi arunc-o - direct in dulapul cu produse de curatat.

Cine sune ca o periuta de dinti este buna numai trei luni? Prelungeste-i viata si pune-o la treaba in casa ta. Vei vedea cat de utila este.

1. Aragaze, butoane si manere

O periuta cu perii ceva mai tari este ideala pentru indepartarea resturilor de mancare depuse pe aparatura din bucatarie. Inmoaie-o intr-un lichid de curatat diluat cu apa si apoi foloseste-o pentru curatarea ochiurilor aragazului, manerelor sau butoanelor acestuia.

2. Haine patate

Dupa ce ai lasat hainele la inmuiat in dero sau intr-un detergent special pentru pete, freaca materialul pe dos cu o periuta de dinti.

3. Perii si piepteni

Freaca ustensilele de coafat precum periile sau pieptenii cu o periuta de dinti pentru a indeparta reziduurile lasate de produsele de styling lipicioase.

4. Filtrul de cafea

In timp, pe peretii filtrului de cafea se depune piatra. Inmoaie periuta intr-un amestec dintr-o parte otet si o parte apa, iar apoi freaca masinaria prin toate coltisoarele pentru a indeparta depunerile si petele.

5. Suprafetele din baie

Nu este nevoie sa-ti rupi unghiile. O periuta de dinti patrunde perfect intre bucatile de faianta si gresie, sau in jurul robinetelor.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un