Skip to article

5 motive bune pentru a cumpara un covor

5 motive bune pentru a cumpara un covor
După cum vă puteți imagina, elementul nostru preferat pentru decor este covorul. Alegerea unui covor nu este o sarcină ușoară, însă, o dată ales, acest accesoriu decorativ vă va transforma spațiul pentru o lungă perioadă de timp. Un element decorativ foarte la modă, covorul va aduce fără îndoială un plus de farmec interiorului casei și, dincolo de element decorativ, un covor vă oferă confort termic.

Iată 5 motive bune pentru a cumpăra un covor:

1. Multitudinea de forme și culori

Gusturile și culorile nu pot fi discutate și cu atât mai bine pentru că fiecare este liber să aleagă ce dorește pentru decorul propriei locuințe. Există covoare în toate formele și dimensiunile: pătrat, rotund, oval, dreptunghiular; în toate culorile, confecționate din materiale și pentru toate vârstele, fără a uita multitudinea de modele: simple, 3D, grafice. Dar este recomandat să optați pentru un covor care se potrivește cu aspectul camerei și decorul, pentru a menține o armonie vizuală cât mai plăcută.

2. Există un covor pentru toate bugetele

În general, prețul unui covor depinde de trei lucruri: dimensiunea acestuia, materialul și modul în care a fost făcut. Unele modele de covoare oferă mai multe dimensiuni și un preț excelent. Și din moment ce există covoare în toate formele și dimensiunile, în toate culorile și din mai multe materiale, la fel există și covoare pentru orice buget. Astăzi puteți găsi un covor în mărimea care vi se potrivește, dintr-un material bun și mai presus de toate, cu finisaje frumoase care combină atât prețul cât și calitatea.

3. Un covor aduce „acel mic plus” în decor

Să revenim la decor, camere precum livingul sau dormitorul fără covoare există dar, atunci când intrați într-o astfel de cameră, nu aveți impresia că lipsește ceva? În plus, un covor în funcție de culoarea sa, va aduce un plus de design, nebunie sau seninătate decorului. Și dacă doriți să creați o atmosferă primitoare în dormitorul sau camera de zi, atunci covoul este o necesitate.

4. Un covor are o viață foarte lungă

Covoarele, în general, sunt menite pentru a menține un ambient plăcut locuinței, perioade îndelungate, cu scopul de a fi întreținute corespunzător. VreauCovor este brandul ce abordează constant această perspectivă, tocmai pentru a aduce iubitorilor de frumos, calitate premium. Covoarele disponibile pe vreaucovor.ro le puteți păstra ani de zile fără ca acestea să se fi deteriorat. Cumpărarea unui covor de pe vreaucovor.ro înseamnă alegerea calității.

5. Covoare pentru camera copiilor

Pentru a le permite copiilor să se trezească într-o atmosferă bună, covorul trebuie să poată face camera să fie cât mai veselă și să contribuie la bunăstarea lor. Toate covoarele pentru copii sunt, de asemenea, foarte jucăușe, ceea ce le va permite să se joace pe ele toată ziua.

Dacă doriți un interior unic, cu o notă decorativă personalizată, nimic mai potrivit decât alegerea unui covor care va da farmec camerei, pentru a vă putea bucura de cât mai multe momente de relaxare. Vreaucovor.ro vă sprijină cel mai bine în alegerea covorului, deoarecel întreaga echipă este constant antrenată în soluționarea problemelor și dificultăților cu care majoritatea persoanelor interesate se confruntă. Poți aduce magie în locuință cu un simplu element decorativ, atât de atent lucrat și structurat.

Articole recomandate

Cum decoram ouale de Paste in 2021: 5 idei surprinzatoare! Cum decoram ouale de Paste in 2021: 5 idei surprinzatoare!
Se apropie Sarbatorile Pascale, si pe langa retetele traditionale, trebuie sa ne gandim si la amenajarea prorpiu-zisa a mesei. Decoratiile de Pasti devin din ce in ce mai populare in ultimii ani, asa ca ti-am pregatit 5 idei de design inedit pentru ouale decorative de Pasti. 1. Oua cu dungi
5 stiluri de design interior pe care le poti integra in casa ta. Fii propriul designer! 5 stiluri de design interior pe care le poti integra in casa ta. Fii propriul designer!
Ai ajuns la concluzia ca trebuie sa redecorezi, insa oscilezi intre ideea de a lasa pe altcineva sa iti amenajeze casa sau de a o stiliza singura? Este momentul sa iei atitudine. Poti fi propriul tau designer de interior, pentru ca ti-am pregatit mai jos un ghid practic pentru redecorarea unei
Pregateste-te pentru curatenia de primavara Pregateste-te pentru curatenia de primavara
Curățenia generală de primăvară nu trebuie să fie o corvoadă. Cu puțină pregătire din timp, atât cu produse de curățenie, cât și morală, vei putea să duci la bun sfârșit această activitate, care
Tot ce trebuie sa stii despre tapet Tot ce trebuie sa stii despre tapet
Când auzim cuvântul tapet ne gândim automat la casa bunicii. Suntem obișnuiți cu ideea că tapetul nu este neapărat o opțiune modernă, însă acest lucru este neadevărat. Tapetul potrivit, aplicat corespunzător poate schimba în
5 motive bune pentru a cumpara un covor 5 motive bune pentru a cumpara un covor
După cum vă puteți imagina, elementul nostru preferat pentru decor este covorul. Alegerea unui covor nu este o sarcină ușoară, însă, o dată ales, acest accesoriu decorativ vă va transforma spațiul pentru o lungă perioadă de timp. Un