Skip to article

Alege cele mai bune cadouri de inaugurare a casei, perfecte pentru aproape toata lumea

Alege cele mai bune cadouri de inaugurare a casei, perfecte pentru aproape toata lumea
O casă nouă este un motiv important pentru a sărbători și ce modalitate mai bună de a o face decât cu un cadou atent pentru casă și, implicit, pentru propietar sau propietari.

Fie că prietenul tău sau prietena ta tocmai s-a mutat într-un nou apartament sau colega/ colegul de muncă a primit cheia primei sale case, toată lumea apreciază un mic sentiment care arată că te-ai gândit la ei într-o perioadă atât de importantă.

În cazul în care ai nevoie de ajutor, iată câteva idei de cadouri pentru noii proprietari, care sunt perfecte pentru aproape toată lumea:

- Un card cadou pentru un restaurant din apropiere (de preferință unul care livrează) 

Când ești în proces de a te instala într-o nouă casă, gătirea cinei nu este tocmai primul lucru pe lista de lucruri de făcut.

De aceea, ai putea să oferi un voucher sau un card cadou pentru o masă undeva aproape de casă. De asemenea, caută un restaurant care livrează pentru că sunt multe lucruri de făcut într-o casă nouă.

- O plantă 

Dacă ești în căutarea unui cadou unisex, dar care să nu implice prea multă atenție, atunci o plantă care să reziste mai mult decât un buchet de flori este ceea ce cauți.

Poți alege o plantă care rezistă la caldură pentru a sta pe pervaz, deasupra caloriferului, sau poți alege o plantă care nu are nevoie de foarte multă atenție și apă - cum ar fi o suculentă sau o plantă șarpe.

- Un odorizat de casă sau o lumânare de lux 

Nimic nu evocă sentimentul de căldură și sentimentul de “acasă” mai bine decât o lumânare frumoasă. Poți alege din odorizantele de cameră de la Myricandles - cum ar fi o lampă de aromaterapie și tablete de aromaterapie.

Include și o brichetă sau un pachet de chibrituri, deoarece lucrurile minuscule de acest fel dispar adesea în haosul mutării.

- Un breloc de calitate 

Cele mai bune cadouri sunt cele pe care persoana le va folosi des, așa că ce zici de ceva pe care îl va vedea de fiecare dată când își scoate cheile de la casă?

Alege un breloc elegant despre care crezi că se va potrivi cu stilul lui sau al ei sau caută un brelog personalizat.

- O sticlă de vin sau băuturi spirtoase 

Uneori, ai nevoie doar de un pahar frumos de “ceva” puternic după o zi lungă de despachetare. Cumpără-le o sticlă din tipul lor preferat de lichior sau marca de vin preferată sau mergi cu o sticlă de șampanie, deoarece acesta este, până la urmă, un motiv de sărbătoare.

Dacă dorești să faci un pas mai departe, include un set de pahare de sticlă, doar în cazul în care nu proprietarii nu au deja prea multe.

În concluzie, cele mai bune cadouri pentru noii proprietari sunt cele care sunt atât practice, cât și sentimentale. Și nu te stresa prea mult pentru asta. Un cadou de inaugurare a casei nu este o necesitate, așa că ei vor aprecia efortul suplimentar, indiferent cu ce te prezinți.

Sursa foto: Pexels.com.

Articole recomandate

Versatilitatea sufrageriei: cum o poti aranja pentru a se plia nevoilor tale Versatilitatea sufrageriei: cum o poti aranja pentru a se plia nevoilor tale
Camera de zi servește drept inimă a casei tale și chiar a familiei tale. Majoritatea activităților le organizezi în cadrul sufrageriei. De la primirea musafirilor până la petrecerile și serile de film, acest spațiu poate fi folosit la orice oră
Obiectele care aduc mare noroc in casa. Unde trebuie sa le pui ca sa atragi prosperitatea Obiectele care aduc mare noroc in casa. Unde trebuie sa le pui ca sa atragi prosperitatea
Vrei sa aduci norocul in casa ta si sa ai parte de prosperitate mereu? Atunci trebuie aduci in caminul tau anumite obiecte. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce trebuie sa avem in casa pentru a atrage norocul.  „Sunt multe obiecte care ne aduc noroc în casă.
MerXu - o relevatie in ceea ce priveste comertul electronic industrial in Europa MerXu - o relevatie in ceea ce priveste comertul electronic industrial in Europa
În ultimii 10 ani, comerțul electronic a luat un mare avânt în toate sectoarele industriale. Piața digitală aduce numeroase beneficii atât companiilor furnizoare, cât și clienților. Schimbările din mediul digital și cele din societatea
Cum reglam aerul conditionat vara Cum reglam aerul conditionat vara
Aerul conditionat te ajuta sa creezi o oaza de racoare acasa in verile calduroase, dar stabilirea unei temperaturi perfecte in casa ta poate necesita un echilibru delicat intre preferintele de confort ale tuturor membrilor familiei si pastrarea unui nivel optim de consum. Temperatura din interior
Bucatarie noua? Ce nu poate lipsi Bucatarie noua? Ce nu poate lipsi
Abia te-ai mutat în casă nouă sau ai terminat renovarea? Ei bine, orice gospodină adevărată trebuie să înceapă cu utilarea bucătăriei, locul unde se pregătesc cele mai delicioase preparate care vor încânta fiecare membru al