Skip to article

Amandoi sub un acoperis: regulile mutarii in doi

Amandoi sub un acoperis: regulile mutarii in doi
Mutarea in aceeasi casa este o etapa importanta pentru cuplu. Dar cum reusiti sa impacati doua stiluri diferite, astfel incat fiecare sa se simta ca acasa? Urmeaza regulile urmatoare pentru a trai impreuna in armonie!

Fii practica

Chiar aveti nevoie de doua televizoare, doua canapele si doua cuptoare cu microunde? Faceti fiecare o lista cu bunurile personale si discutati ce pastrati cand va mutati impreuna si la ce renuntati. Alegeti mobila si obiecte in conditie buna.

Lasa-l sa-si pastreze obiectele pretioase

Noul apartament e destul de micut, dar el insista sa pastreze colectia de masinute? E usor sa arunci totul, insa nu poti sa-i dai pe ghena obiectele la care tine. Gasiti o solutie impreuna, faceti compromisuri ca sa va simtiti bine amandoi la voi acasa.

Invata sa te debarasezi de unele lucruri

Daca iubitul trebuie sa mai renunte la unele din lucrurile lui, si tu trebuie sa faci la fel. In iubire se fac compromisuri, asa ca scapa de lampa aceea inspaimantatoare primita de la matusica.

Combina obiecte pentru un look eclectic

Crezi ca tablourile sale vechi n-au nimic in comun cu canapeaua ta contemporana? Mai gandeste-te o data! Amesteca obiectele improtante pentru amandoi si creeaza un decor unic.

Fii creativa, amesteca stiluri si culori. Fa mai multe incercari, deplaseaza obiectele si mobilele pana se asaza cum trebuie ca sa dea bine la ochi.

Cumparati impreuna ceva nou

Pentru a fi mai incantati de noua locuinta, cumparati impreuna un obiect care va place mult amandurora. Tu aduci mobila ta, el pe a lui, dar e important sa aveti si ceva in comun pentru a crea un sentiment de unitate. De exemplu, cumparati un pat nou, pe care il veti folosi tot timpul amandoi.

Faceti o lista cu obiectele fiecaruia

Nu e deloc placut sa te gandesti ca mutarea impreruna poate fi un esec si poate duce la despartie, dar din pacate e o realitate. Uneori asta se intampla. Pentru a evita discutiile, certurile, lista e sfanta.


Autor: Nuage

Articole recomandate

Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului
Holurile sunt unele dintre cele mai problematice camere ale casei pentru că sunt de obicei înguste și totodată reprezintă spațiul cu care invitații vor lua contact pentru prima dată. Dacă vrei să optimizezi spațiul din hol, ține cont de
Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o