Skip to article

Amenajarea camerei dedicate proiectelor hobby

Daca esti artist sau pur si simplu esti foarte pasionata de lucrarile tip hobby atunci amenajeaza-ti o camera din casa ta pentru aceste activitati.

Daca nu dispui de atat spatiu poti dedica o parte din camera de zi acestor activitati artistice. Exista intotdeauna loc pentru lucrurile tale preferate!

Transforma-ti spatiul intr-un mic atelier!

O camera mare iti permite sa-ti transformi spatiul intr-un adevarat studio de arta. Adopta culori indraznete si piese de mobilier practice.

Amenajarea camerei dedicate proiectelor hobbyExclude dulapurile masive si inlocuieste-le cu rafturi fixate pe pereti. Daca ai foarte multe unelte indispensabile atunci hotareste-te, totusi, asupra unui dulap, insa nu prea mare.

Dulapul-exceptie trebuie sa fie metalic, cu sertare pe role si cu spatiatoare pentru aranjarea instrumentelor de lucru.

Draperia-suport

Un atelier trebuie sa fie intotdeauna spatios si extrem de organizat.

Draperia-suport de ustensile te poate proteja de lumina prea puternica a soarelui, dar poate servi si la organizarea pensulelor, creioanelor colorate, riglelor s.a.m.d.

Amenajarea camerei dedicate proiectelor hobby


Dulapul multifunctional

Dulapul metalic cu multe sertare poate fi dispus cu cateva etajere suspendate. Partea de sus a sertarelor poate servi drept masa de lucru. Astfel vei economisi spatiu.

Pe acesta mai poti aseza o lampa reglabila si pahare in care sa aranjezi creioanele, pixurile, markerele, cutterele etc.

Exista un loc pentru orice

De partea laterala a dulapului poti fixa rolele pe care sa asezi diferitele fasii colorate de panza sau de plastic.

Dantelele si fundele din organza, de exemplu, vor fi mai organizate si usor de folosit la viitorul tau proiect tip hobby.

Rasteluri transparente

Amenajarea camerei dedicate proiectelor hobbyRastelurile transparente te vor ajuta sa localizezi mai usor creioanele, pixurule si stick-urile de lipici.

In partea de jos a lor poti aseza hartia si cartonul colorat, iar in partea superioara poti pune tuburile de tempera.

Biroul de lucru

Biroul de lucru trebuie sa fie practic si adaptat la marimea camerei. Scaunul trebuie sa aiba role pentru deplasare. Aseaza pe birou o lampa cu picior reglabil si cateva decoratiuni: un mic tablou, o figurina abstracta, scoici din ultimul concediu etc.

Daca ti-am fost de ajutor atunci iti dorim spor la amenajat!

Sursa: bhg.com

Articole recomandate

4 bacterii periculoase care se pot dezvolta periodic intr-un frigider necuratat 4 bacterii periculoase care se pot dezvolta periodic intr-un frigider necuratat
Stim ca bacteriile se dezvolta cel mai des in mediile calde si umede, insa adevarul este ca unele bacterii prefera mai degraba locurile reci. De aceea, frigiderul tau se poate transforma in mediul propice pentru dezvoltarea microorganismelor periculoase, mai ales daca nu il cureti si igienizezi
Uneori, curatenia de zi cu zi nu este suficienta. Afla cum poti igieniza orice locuinta Uneori, curatenia de zi cu zi nu este suficienta. Afla cum poti igieniza orice locuinta
Casa ta te poate imbolnavi, chiar daca arata curata. In lipsa unor masuri de igienizare, agenti patogeni precum Staphylococcus aureus, mucegai, Salmonella sau E. Coli se inmultesc rapid. Rezultatul e ca te poti confrunta cu o lista lunga de probleme de sanatate, de la infectii pana la alergii.
Idei inspirate pentru un living de efect, cu influente mediteraneene Idei inspirate pentru un living de efect, cu influente mediteraneene
Stilul decorativ mediteranean este recunoscut pentru detaliile din materiale naturale, tesaturile in culori revigorante, mobilierul elegant, boltile, barnele de lemn, prezenta plantelor si atmosfera confortabila. Principala caracteristica a sa este aceea ca aduce natura "> natura mai aproape, o
De ce e bine sa ai in sufragerie o planta cu frunze rotunde. Iti va schimba total viata! De ce e bine sa ai in sufragerie o planta cu frunze rotunde. Iti va schimba total viata!
Amenajarea casei poate avea o influenta majora asupra vietii tale. In teoria feng shui, se spune ca anumite obiecte trebuie asezate intr-o anumita maniera pentru a aduce noroc si prosperitate. Usile de la intrare sunt esentiale, deoarece pe aici intra energia in casa. Din acest motiv este bine sa
6 greseli pe care le faci cand depozitezi alimentele 6 greseli pe care le faci cand depozitezi alimentele
Multe alimente pot fi pretentioase in privinta modului in care sunt depozitate. Calitatea spatiului de depozitare, temperatura, nivelul de umiditate si de lumina pot afecta gustul alimentelor si, in cazuri grave, chiar pot sta la baza alterarii lor. Acesta este si motivul pentru care felul in care