Skip to article

Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei

Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei
Compania de vanzari directe Amway relanseaza 23 de produse de ingrijire a locuintei, reunite sub un singur brand: AMWAY HOME™. Principalele atribute ale noii game sunt: eficienta, siguranta, caracteristicile eco, ingredientele din surse naturale si gradul mare de concentratie al produselor.

Conform unui studiu recent realizat de A.I.S.E*. peste 80% din treburile casnice inseamna curatarea vaselor a suprafetelor si a rufelor.

Noua gama de produse AMWAY HOME™ are la baza tehnologia BIOQUEST FORMULA™ si reuneste produse prietenoase cu mediul, ce ofera performante de curatare excelente, asigura o locuinta curata si sigura si nu polueaza mediul deoarece nu contin ingrediente daunatoare, ca de exemplu clor sau fosfati.

Inca din 1950 produsele de ingrijire a locuintei sunt cheia succesului acestei companii., Produsele de curatare a rufelor, a vaselor sau a suprafetelor sunt in general primele produse achizitionate de clientii Amway.", a declarat George Popescu, General Manager, Amway Romania:

Produsele BIOQUEST FORMULA™ au obtinut rezultate excelente la teste independente referitoare la formula complet biodegradabila. Un studiu independent realizat de TKL Research, unul dintre cele mai vechi laboratoare de cercetare din Statele Unite, a confirmat compatibilitatea produselor AMWAY HOME cu epiderma. Mai mult, agentul de curatare pentru hainele bebelusilor a fost testat de pediatri si dermatologi.

Concentratia mare a produselor nu ofera doar eficienta, ci are si un impact pozitiv asupra mediului. Deoarece produsele Amway Home sunt nediluate, peste 18 milioane de litri de apa au fost economisti in ultimii 15 ani, au fost folosite mai putine ambalaje, combustibil si au fost create mai putine emisii de gaze. Pentru a continua aceasta dezvoltare, Amway realizeaza cercetari extinse: compania are peste 700 de cercetatori care lucreaza in 65 de laboratoare, care in mod regulat dezvolta noi formule. in prezent exista 1000 de brevete inregistrate si alte 900 sunt in asteptare.

Unul dintre atuurile Amway Home ramane detergentul universal concentrat L.O.C. inca din 1959 acesta a fost unul dintre primii detergenti biodegradabili de pe piata. Volumul de LOC vandut in 2009 ar putea asigura curatarea unei zone de dimensiunea a 2 milioane de terenuri de fotbal.

Amway se implica activ in diferite initiative globale si programe de mediu. De exemplu, in 2009 s-a alaturat Cartei pentru o Curatenie Sustenabila, program al Asociatiei Internationale a Sapunurilor, Detergentilor si Produselor de ingrijrie a locuintei (A.I.S.E.). Pe parcursul procedurii complexe de a deveni membru, fiecare faza a fabricarii unui produs Amway - selectarea materiei prime, siguranta substantelor chimice si modul de prezentare catre consumatori - a fost analizata si verificata de entitati independente.


AMWAY HOME™ - caracteristici:

1. Concentratie mare - performante excelente
Produsele AMWAY HOME™ au fost special create pentru a oferi cele mai bune rezultate de curatare fara a afecta suprafetele, vasele sau rufele si pentru a fi alegerea cea mai sigura pentru dvs. si familia dvs.

Toate produsele au formule unice si includ ingrediente derivate din surse naturale ca de exemplu nuca de cocos, citrice si minerale.

Exista produse generale, multifunctionale dar si specializate. De exemplu, detergenti foarte delicati pentru suprafetele lucioase sau sensibile.

Produsele Amway actioneaza la temperaturi foarte scazute ale apei. Astfel, detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 curata eficient chiar si la 15°C. Tabletele pentru masina automata de spalat vase DISH DROPS includ in formula lor detergent, aditiv pentru clatire, sare si solventi si curata eficient chiar si la 40°C. Datorita eficientei lor, produsele AMWAY HOME ajuta la economisirea energiei si a timpului.

Formulele includ un procent mare de ingrediente active, nu sunt diluate cu apa sau alti inlocuitori. Este necesara o cantitate mica de produs pentru mai multe aplicari si ofera posibilitatea de a folosi produsul concentrat pentru petele foarte dificile, sau diluat in functie de caz.

2. Cercetare si dezvoltare continua pentru cele mai bune rezultate
Toate produsele AMWAY HOME™ au la baza o tehnologie unica: BIOQUEST FORMULA™. Semnul acesteia pe ambalajul produsului inseamna ca ofera nu doar eficienta ci este un produs concentrat, bio-degradabil si testat dermatologic.

Amway detine peste 20.000 mA de spatii de laboratoare de cercetare si dezvoltare in intreaga lume.
Peste 1000 de brevete inregistrate si alte 900 in curs de brevetare.

La fabrica de productie a produselor de ingrijire a locuintei din Ada, Michigan, procesele brevetate de productie ale Amway sunt puse in practica sub atenta indrumare a cercetatorilor.
Toate produsele AMWAY HOME au fost testate dermatologic si certificate ca fiind prietenoase cu mediul si sigure de catre doua organisme importante: A.I.S.E. in Europa si DfE in SUA.

Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei

Articole recomandate

Cum aerisesti corect o incapere pentru a evita infectia cu coronavirus Cum aerisesti corect o incapere pentru a evita infectia cu coronavirus
Exista dovezi ca infectia cu coronavirus este transmisa prin aerul pe care il respiram. Un grup de cercetatori din SUA, condus de Kimberly Prather, a dovedit in cadrul unui studiu publica in revista "Science"că persoanele infectate „eliberează mii de particule de aerosoli
Cum decorezi livingul in stil rustic: 5 sfaturi practice Cum decorezi livingul in stil rustic: 5 sfaturi practice
Amenajarea in stil rustic aduce in orice living confort si caldura, dar si o atmosfera extrem de primitoare. Acesta este specific cabanelor sau caselor de vacanta de la munte, fiind definit de mai multe elemente specifice. Insa, un lucru este sigur, un living amenajat in stil rustic nu se demodeaza
Sfaturi pentru femeile care isi doresc o familie numeroasa Sfaturi pentru femeile care isi doresc o familie numeroasa
Orice femeie poate deveni mama, dar atunci cand iti doresti o familie numeroasa, prioritatile tale se schimba si trebuie sa te adaptezi unui stil de viata complet diferit. Nu doar cresterea copiilor, cat si rutina si felul in care iti gestionezi timpul vor juca un rol important in viata ta. O
Cum alegi perdelele potrivite pentru casa ta Cum alegi perdelele potrivite pentru casa ta
Vrei să schimbi perdelele din casa ta? Ține cont că acestea nu sunt doar un element decorativ, ci vă ajută și să vă îmbunătățiți confortul casei. Perdelele sunt un element care trebuie ales cu mare grijă la decorarea casei
Tot ce e bine de stiut despre intretinerea unei garsoniere in Bucuresti Tot ce e bine de stiut despre intretinerea unei garsoniere in Bucuresti
Dacă te gândești să îți cumperi o garsonieră, cu siguranță îți dorești să știi mai multe și despre costurile asociate întreținerii acesteia. O locuință de o cameră te poate ajuta să faci