Skip to article

Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei

Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei
Compania de vanzari directe Amway relanseaza 23 de produse de ingrijire a locuintei, reunite sub un singur brand: AMWAY HOME™. Principalele atribute ale noii game sunt: eficienta, siguranta, caracteristicile eco, ingredientele din surse naturale si gradul mare de concentratie al produselor.

Conform unui studiu recent realizat de A.I.S.E*. peste 80% din treburile casnice inseamna curatarea vaselor a suprafetelor si a rufelor.

Noua gama de produse AMWAY HOME™ are la baza tehnologia BIOQUEST FORMULA™ si reuneste produse prietenoase cu mediul, ce ofera performante de curatare excelente, asigura o locuinta curata si sigura si nu polueaza mediul deoarece nu contin ingrediente daunatoare, ca de exemplu clor sau fosfati.

Inca din 1950 produsele de ingrijire a locuintei sunt cheia succesului acestei companii., Produsele de curatare a rufelor, a vaselor sau a suprafetelor sunt in general primele produse achizitionate de clientii Amway.", a declarat George Popescu, General Manager, Amway Romania:

Produsele BIOQUEST FORMULA™ au obtinut rezultate excelente la teste independente referitoare la formula complet biodegradabila. Un studiu independent realizat de TKL Research, unul dintre cele mai vechi laboratoare de cercetare din Statele Unite, a confirmat compatibilitatea produselor AMWAY HOME cu epiderma. Mai mult, agentul de curatare pentru hainele bebelusilor a fost testat de pediatri si dermatologi.

Concentratia mare a produselor nu ofera doar eficienta, ci are si un impact pozitiv asupra mediului. Deoarece produsele Amway Home sunt nediluate, peste 18 milioane de litri de apa au fost economisti in ultimii 15 ani, au fost folosite mai putine ambalaje, combustibil si au fost create mai putine emisii de gaze. Pentru a continua aceasta dezvoltare, Amway realizeaza cercetari extinse: compania are peste 700 de cercetatori care lucreaza in 65 de laboratoare, care in mod regulat dezvolta noi formule. in prezent exista 1000 de brevete inregistrate si alte 900 sunt in asteptare.

Unul dintre atuurile Amway Home ramane detergentul universal concentrat L.O.C. inca din 1959 acesta a fost unul dintre primii detergenti biodegradabili de pe piata. Volumul de LOC vandut in 2009 ar putea asigura curatarea unei zone de dimensiunea a 2 milioane de terenuri de fotbal.

Amway se implica activ in diferite initiative globale si programe de mediu. De exemplu, in 2009 s-a alaturat Cartei pentru o Curatenie Sustenabila, program al Asociatiei Internationale a Sapunurilor, Detergentilor si Produselor de ingrijrie a locuintei (A.I.S.E.). Pe parcursul procedurii complexe de a deveni membru, fiecare faza a fabricarii unui produs Amway - selectarea materiei prime, siguranta substantelor chimice si modul de prezentare catre consumatori - a fost analizata si verificata de entitati independente.


AMWAY HOME™ - caracteristici:

1. Concentratie mare - performante excelente
Produsele AMWAY HOME™ au fost special create pentru a oferi cele mai bune rezultate de curatare fara a afecta suprafetele, vasele sau rufele si pentru a fi alegerea cea mai sigura pentru dvs. si familia dvs.

Toate produsele au formule unice si includ ingrediente derivate din surse naturale ca de exemplu nuca de cocos, citrice si minerale.

Exista produse generale, multifunctionale dar si specializate. De exemplu, detergenti foarte delicati pentru suprafetele lucioase sau sensibile.

Produsele Amway actioneaza la temperaturi foarte scazute ale apei. Astfel, detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 curata eficient chiar si la 15°C. Tabletele pentru masina automata de spalat vase DISH DROPS includ in formula lor detergent, aditiv pentru clatire, sare si solventi si curata eficient chiar si la 40°C. Datorita eficientei lor, produsele AMWAY HOME ajuta la economisirea energiei si a timpului.

Formulele includ un procent mare de ingrediente active, nu sunt diluate cu apa sau alti inlocuitori. Este necesara o cantitate mica de produs pentru mai multe aplicari si ofera posibilitatea de a folosi produsul concentrat pentru petele foarte dificile, sau diluat in functie de caz.

2. Cercetare si dezvoltare continua pentru cele mai bune rezultate
Toate produsele AMWAY HOME™ au la baza o tehnologie unica: BIOQUEST FORMULA™. Semnul acesteia pe ambalajul produsului inseamna ca ofera nu doar eficienta ci este un produs concentrat, bio-degradabil si testat dermatologic.

Amway detine peste 20.000 mA de spatii de laboratoare de cercetare si dezvoltare in intreaga lume.
Peste 1000 de brevete inregistrate si alte 900 in curs de brevetare.

La fabrica de productie a produselor de ingrijire a locuintei din Ada, Michigan, procesele brevetate de productie ale Amway sunt puse in practica sub atenta indrumare a cercetatorilor.
Toate produsele AMWAY HOME au fost testate dermatologic si certificate ca fiind prietenoase cu mediul si sigure de catre doua organisme importante: A.I.S.E. in Europa si DfE in SUA.

Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei

Articole recomandate

Feng Shui: lucruri pe care nu ar trebui sa le tii in casa pentru ca atrag ghinonul Feng Shui: lucruri pe care nu ar trebui sa le tii in casa pentru ca atrag ghinonul
Potrivit teoriei Feng Shui, exista lucruri pe care nu ar trebui sa le tii sub nicio forma in casa ta deoarece atrag ghinionul. De asemenea, este foarte importanta ca anumite obiecte din casa sa fie puse in locuri specifice pentru a aduce bunastare.  Iata cateva obiecte pe care ar trebui sa le
Visezi la o bucatarie ca-n reviste? Blatul de lucru din granit iti va transforma bucataria Visezi la o bucatarie ca-n reviste? Blatul de lucru din granit iti va transforma bucataria
A fost odată ca niciodată… o vreme în care lemnul era singurul material la care se gândeau proprietarii de case sau de apartamente atunci când visau la blatul perfect pentru bucătăria lor! Bucătăria este socotită, deseori, drept „inima
Cum aranjam o camera de lux pentru bebelusi Cum aranjam o camera de lux pentru bebelusi
Camera bebelusului este una dintre principalele preocupari ale oricarei viitoare mame. Fiecare isi doreste ce este mai bun si mai frumos pentru copilul ei si e firesc sa fie asa. Amenajarea camerei bebelusului este misiunea perfecta pentru orice viitoare mamica. Va cauta ore in sir toate variantele
Cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute. Cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute.
Se intampla, adesea, ca sa ai libere doar 30 de minute, asa ca te vei gandi, „Doamne, ce pot face intr-o jumatate de ora?” Ei bine, doar de atat ai nevoie pentru a-ti organiza sifonierul. Sau macar sa iti faci ordine intre haine. Iata cum sa iti organizezi sifonierul in 30 de minute:
Lavanda. Planta minune cu peste 100 de utilizari Lavanda. Planta minune cu peste 100 de utilizari
Lavanda are un miros minunat. Atat florile cat si uleiul de lavanda au multiple utilizari care te vor uimi. Lavanda este folosita ca planta medicinala din vremuri indepartate, iar proprietatile terapeutice ale uleiului esential extras din flori au fost descoperite la inceputul secolului al XX- lea.