Aspiratorul UltraOne : premiant pe clasa la toate materiile

Aspiratorul UltraOne : premiant pe clasa la toate materiile
  calendar_month        
Studiile au demonstrat ca, atunci cand isi aleg un aspirator, cumparatorii au in vedere patru criterii: performantele la curatenie, usurinta de manevrare, nivelul redus de zgomot si designul.

Cu UltraOne, Electrolux a creat aspiratorul care raspunde perfect tuturor exigentelor in materie. Pentru calitatile sale, UltraOne a primit premiul "Best in test" in 11 tari si titlul de "Cel mai bun produs al anului 2011" in cadrul celui mai mare concurs mondial de tehnologie: Premiile Plus X.

Aspira praful intr-o clipita
In primul rand, UltraOne este foarte performant: motorul de 2200 Watti si circuitul optimizat al aerului din interior dau aparatului o putere mai mare de aspirare a prafului decat orice alt aspirator din clasa lui.

Usor de manevrat, ca o jucarie
Usurinta in utilizare este data de o serie de caracteristici noi: UltraOne iti afiseaza clar, pe un ecran mare, ce nivel de putere trebuie sa folosesti pentru aspirare. Stabilirea puterii optime de aspirare poate fi facuta si mai usor, folosind telecomanda de pe maner, iar folosind optiunea Auto, puterea se ajusteaza automat si continuu, in functie de suprafata care trebuie aspirata. Poti sa treci de la covor la parchet si apoi la gresie fara sa fie nevoie sa schimbi nivelul de putere; UltraOne face asta pentru tine. Iar pentru ca un cablu sau pragul unei usi sa nu mai constitie un obstacol, UltraOne este prevazut cu roti mari, dintr-un material moale, datorita carora te poate urma peste tot, fara poticnire. Rotite are si peria speciala AeroProTM, care te ajuta sa cureti foarte usor suprafetele mari, fara sa fie nevoie sa insisti.51165.jpgAproape la fel de silentios ca o pisica torcand
Fiecare componenta a aspiratorului UltraOne a fost conceputa de specialistii de la Electrolux astfel incat aparatul sa fie cat mai silentios cu putinta, fara a reduce insa puterea motorului. Au ajuns astfel la stabilirea unui nivel de zgomot de 72 de decibeli si la unul dintre cele mai silentioase aspiratoare de pe piata. Poti face curatenie in timp ce bebelusul doarme, poti vorbi la telefon cu o prietena sau poti asculta muzica ta preferata, iar zgomotul aspiratorului nu va fi decat un mic zumzet, in surdina.

Design de expozitie
Un studiu recent, realizat de Electrolux, arata ca jumatate dintre posesorii unui aspirator il pastreaza la vedere. Daca faci parte din aceasta jumatate, iti va face placere sa-l ai pe UltraOne sub ochi, pentru ca este un obiect foarte frumos. Iar daca faci parte din jumatatea cealalta, s-ar putea sa-ti schimbi optiunea.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

viata
  • person

    ""viata merge inainte...!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right