Skip to article

Cat de curata e casa ta?

Cat de curata e casa ta?
Curatenia casei tale este foarte importanta insa nu se rezuma totul numai la asta; o casa curata inseamna in primul rand o casa sanitara, fara microbi, in care tu si familia ta ve puteti desfasura in voie.

Mopurile sunt intrumentele perfecte pentru mentinerea podelelor curate si sanitare pentru familia ta. In cativa pasi simpli, poti face mopul sa reziste mai mult si sa fie curat si sanitar pentru a-l putea folosi in siguranta pe podelele tale.

1. Clateste bine

Dupa ce ai terminat spalatul gresiei sau al parchetului, clateste mopul foarte bine de solutiile de curatare si murdaria adunata de pe podea.

2. Lasa-l sa se usuce

Pentru a preveni raspandirea bacteriilor, va trebui sa lasi mopul sa se usuce foarte bine inainte de a-l depozita. Incepe prin a-l stoarce cat de bine poti, apoi pune-l la uscat pe un uscator afara sau cu capul in sus in baie.

3. Depozitare

Pune mopul intr-un loc uscat. Incearca sa-l atarni in asa fel incat capul lui sa nu atinga podeaua. Daca l-ai lasat sa se usuce complet acesta va sta foarte bine pana la urmatoarea utilizare.

4. Inlocuieste-l cand e nevoie

Inlocuieste capul mopului la nevoie pentru a nu-l lasa sa devina un hazard al curateniei. Mopurile sunt rezistente de obicei dar in cele din urma va da semne de deteriorare si atunci vei sti ca trebuie inlocuit. In loc sa incerci sa-i prelungesti viata cat mai mult, inlocuieste-l si vei fi sigura ca podelele tale sunt curate.

Articole recomandate

Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o
5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta 5 lucruri esentiale pentru noua ta locuinta
Cumpărarea unei case noi vine cu o mulțime de provocări, dar, odată făcut pasul, trebuie să avem grijă să investim în lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, pe lângă decorarea locuinței și amenajarea ei într-un