Ce trebuie sa pui in masina de spalat pentru ca hainele sa nu se mai sifoneze

Ce trebuie sa pui in masina de spalat pentru ca hainele sa nu se mai sifoneze
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
01 Iul 2022, 18:50
  update
Actualizat
01 Iul 2022, ora: 18:51
     
Este foarte frecvent ca, după mai multe utilizări, hainele noastre să aibă mici semne de uzura. De cele mai multe ori, asta se intampla deoarece nu sunt spalat corect. 

Deși mașinile de spălat sunt o invenție grozavă, ele nu pot face totul de la sine. Chiar și cele mai moderne au nevoie să le întreții pentru a evita deteriorarea hainelor tale. Există mai multe motive pentru care pot apărea aceste uzuri, de la spălarea proastă, la țesături de proastă calitate sau la folosirea excesivă, dar, pe lângă evitarea frecării hainelor noastre cu suprafețe, există și alte sfaturi care vor prelungi durata de viață a hainelor doar prin atenția acordată spălării.

Adăugați acest lucru în mașina de spălat și evitați astfel ca haine sa se mai sifoneze. Unul dintre cele mai importante lucruri la spălare este că nu trebuie să puneți totul laolaltă în mașina de spălat, așa cum separați în funcție de culoare, este de asemenea convenabil să separați în funcție de tipul de țesătură, de lână, in, lycra etc., deoarece tamburul amestecă și rotește în mod constant hainele, iar această frecare între fibre provoacă uzură.

Nu umpleți prea mult mașina de spălat pentru a evita frecarea între haine. Puteți separa hainele pe țesături în saci de țesături pentru mașini de spălat. Dacă nu le puteți spăla în saci de țesături, aruncați-le în mașina pe dos. Un ingredient secret pe care trebuie să îl puneți în mașina de spălat este detergentul cu cellază, o enzimă care descompune fibrele pentru a îndepărta petele. Folosiți apă rece pentru a preveni uzura țesăturilor. Evitați detergentii pudră. Înainte de a usca la uscător sau de a o întinde la soare, scuturați-le.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Putin Calciu, putina VIATA
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere