Skip to article

Ce vopsea alegi?

Ce vopsea alegi?
Daca vrei ca vopsitul suprafetelor sa decurga intr-o directie buna atunci va trebui sa tii seama de substantele din compusii chimici. Ca vopseaua sa adere bine este ideal ca materiile prime sa fie de buna calitate.

Aceste detalii s-ar putea sa para putin complicate, insa culorile saturate, durabilitatea mare a vopselei, usurinta cu care se aplica sunt doar cateva dintre calitatile vopselelor.

O singura cutie de felul acesta vor inlocui, adesea, tehnici complexe si costisitoare. In plus, vei obtine si un mediu sanatos din punct de vedere al aerului curat.

Un simplu strat sau chiar doua nu va dauna atmosferei ambientale prin mirosuri grele asemanatoare acetonelor industriale.

Ce trenduri trebuie sa ai in vedere in alegerea culorilor?

Indrazneste sa faci amestecuri asortate de familii de culori de la cele mai simple la cele mai senzationale. Rezultatele vor fi uimitoare.

Paletele holistice de culori sunt acum in trend. Nuantele dateza de sute de ani si sunt cunoscute pentru proprietaile sale curative.

Ce vopsea alegi?Spectrul de culori se refera la toate acele culori care contin rosu , albastru si galben. Negrul nu este recomandat. O serie de culori de acest gen ofera mai multa lumina spatiilor pe care dorim sa le amenajam.

Alege nuante fluide asemeni emulsiilor . Acestea iti vor conferi o suprafata cu aspect calcaros si mat.

Vopselele pe baza de argila mimeaza foarte bine ipsosul de origine europeana. Obtine un efect de tesatura prin aplicarea unor astfel de vopsele.

Consistenta va seamana exact cu cea a iaurtului.

O alta optiune este sa intercalezi vopselele foarte lucioase cu cele mate. Acest lucru va da iluzia de spatiu mai larg camerelor.Trend-ul este din ce in ce mai utilizat in ultimii cinci ani.

Instrumente care au revolutionat eficienta aplicarii vopselelor

Inovatiile de ultima generatie in materie de vopsele au micsorat timpul de lucru si puterea de intindere a nuantelor. Detectorul de pete iti identifica diferentele de culoare pentru a putea corecta erorile.

Vopseaua antimicrobiana este foarte populara deoarce te fereste de mucegai si de alte bacterii nocive.

Vopselele super saturate sunt facute cu un nivel crescut de pigmenti. Inovatia ofera mai multa satisfactie la sfarsitul colorarii peretilor.

Pigmentii vor acoperi eficient si uniform toate suprafetele cu un minim de vopsea.

Sursa: Lisa S.

Articole recomandate

Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului Amenajarea holului - 3 ideii de optimizare a spatiului
Holurile sunt unele dintre cele mai problematice camere ale casei pentru că sunt de obicei înguste și totodată reprezintă spațiul cu care invitații vor lua contact pentru prima dată. Dacă vrei să optimizezi spațiul din hol, ține cont de
Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una? Ce este o hota de bucatarie si de ce aveti nevoie de una?
O hotă este, de fapt, unul dintre cele mai importante aparate din bucătărie. Este compusă dintr-un baldachin sau un alt tip de „zonă de captare” și un ventilator sau motor de suflare, pentru a extrage poluarea aerului cauzată de gătit. Prin
Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung? Ce Trebuie sa ai in Vedere atunci cand Alegi un Spatiu de Depozitare pe Termen Lung?
Cu toții ne gândim la mediul care ne înconjoară din ce în ce mai mult și ne dorim să aibă anumite caracteristici și să fie cât mai aproape de perfecțiune pentru nevoile noastre: o sufragerie aerisită și luminată, o
Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet Cum sa alegi un cuptor electric incorporabil. Ghid complet
Bucătăria este inima casei, iar centrul ei este cuptorul. Este un aparat pe care te bazezi și la care apelezi în fiecare zi, deci este important să fie bine ales. Poate fi copleșitor să te gândești la stilul, dimensiunea și funcțiile de care ai
Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa? Cum sa alegi gresia si faianta astfel incat casa ta sa para mai spatioasa?
În zilele noastre, faianța și gresia sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri și modele. De la plăci de mozaic multicolor până la plăci extrem de mari care imită perfect dușumeaua, în magazinele de profil vei găsi o