Criteriile de care trebuie sa tii cont pentru a alege cuvertura de pat potrivita nevoilor si dorintelor tale

Criteriile de care trebuie sa tii cont pentru a alege cuvertura de pat potrivita nevoilor si dorintelor tale
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
24 Iun 2022, 18:02
       
Atmosfera pe care o simțim în propria casă este extrem de importantă. De ce? Pentru că acesta este spațiul în care ne petrecem o bună parte din timp și implicit, din viață. Acesta ar trebui să fie locul în care ne refugiem după o zi dificilă și ne încărcăm bateriile. De aceea, ideal ar fi să nu neglijăm decorul acesteia.

De aspectul și confortul propriei case depinde și starea pe care o avem. De acasă plecăm dimineața și tot acasă ne întoarcem la sfârșitul zilei și este important să privim acest spațiu ca pe o sursă de liniște și pace.

Pentru început, te poți ocupa de dormitorul tău fiindcă acesta este și locul în care te odihnești. Nu este necesar să investești sume colosale pentru a-i înfrumuseța aspectul și pentru a-i spori nivelul de confort. Unul dintre articolele care poate îndeplini cu ușurință aceste condiții este cuvertura de pat. Astfel, cu ajutorul unui singur articol poți reîmprospăta decorul camerei tale și poți schimba ambientul acesteia.

Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont înainte de achitionarea unei cuverturi?

Designul casei

Înainte de a alege un model, trebuie să iei în considerare anumite aspecte pentru a face alegerea potrivită. În primul rând, trebuie să ții cont de stilul în care este decorată casă ta – modern, clasic, elegant etc., dar și de efectul pe care vrei să îl obții cu ajutorul cuverturii. Mai exact, modelul acestuia trebuie să corespundă cu designul camerei în care va fi așezată . Spre exemplu, un model floral, romantic, nu se va potrivi într-un dormitor modern, văruit sau decorat în culori aprinse, ci mai degrabă s-ar integra într-o încăpere în care predomină o singură culoare, iar aceasta să fie una deschisă, luminoasă precum bejul.

Atmosfera pe care vrei să o creezi

În al doilea rând, ar fi indicat să ții cont de starea pe care vrei să ți-o transmită și de ambientul pe care vrei să îl creezi cu ajutorul cuverturii pe care o alegi. Dacă îți doreș ți să decorezi camera special pentru a-ti transmite o stare de liniște, de pace și siguranță, poți opta pentru o cuvertură în nuanțe deschise sau care conține elemente care conține elemente sau culori care te pot duce cu gândul la natură precum cele florale, cele verzi sau albastre.

Calitatea și dimensiunea sa

Totodată, trebuie să ai în vedere materialul din care este confecționată cuvertura dar și de dimensiunea acesteia . Dincolo de rolul sau estetic, acest element trebuie să-ți asigure confortul de care ai nevoie. Astfel, cuvertura trebuie să aibă o textură plăcută la atingere, dar mai ales , trebuie să fie fabricată dintr -un material de calitate, precum bumbacul, care nu te poate irita sau provoca alergii. Bineînțeles, trebuie să achiziționezi o cuvertură potrivită patului tău. Dacă dimensiunea acesteia este prea mică, estetica camerei va avea de suferit, iar dacă mărimea acesteia va fi prea mare, va atârna pe jos și se poate murdări ușor .

Camera în care va fi așezată și factorii care pot contribui la uzarea sa

Nu în ultimul rând, ar fi bine să iei în considerare și încăperea în care va fi așezată. Ce înseamnă asta ? Dacă cuvertură va fi achiziționată unui copil sau pentru o cameră în care au acces și animalele de companie, posibilitatea că aceasta să fie pătată sau deteriorată este una mare . Din acest motiv, nu poți așeza o cuvertură sensibilă, deschisă la culoare, ci una cu textura mai groasă / rigidă și mai închisă la culoare.

Texx – magazinul online care ține cont de toate aceste aspecte

Modelele disponibile pe www.texx.ro sunt extrem de variate petru a- ți oferi posiilitatea de a ține cont de criteriile de care vrei să ții tu cont. Astfel, dacă ești în căutarea unei cuverturi ieftine online, de lux, colorate, matlasate sau pentru camera copiilor, aici poți găsi varianta ideală . Doar trebuie să alegi categoria de cuverturi, selectezi modelele preferat, iar în cele din urmă , poți plasa comanda . În doar câteva zile, te poți bucura de un articol util și versatil, care poate îmbunătăți atmosfera pe care o simți acasă.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
SA ALEGEM!
  • person

    "daca nu spui ce ai de spus, risti sa raspunzi la "cine esti tu?" cu "nimeni!""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Ghete Evelina Rosii
Shop Ele.rochevron_right